Cine Este Multumit De Loganul Propriu ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am masina de 9 luni,si deja am 23 500 km. Motor de 1.6MPI,si nu sunt probleme, deocamdata. Cand a aprut prima oara pe piata, am avut ocazia sa conduc si eu un LOGAn,si am ramas dezamagit de randamentul motorului[putere/demaraj,viteza]. Acum, cu 90 de cai e alta viatza,mai ales k dupa 3000 de tur/min,simti k iti iei zborul, nu alta. E siper ok.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Azi am implinit 2 luni de cand am masina si 2000 km cu Kiss FM-ul meu de 1,6!! Ce pot spune....Sunt multumit de ea chiar daca mai sunt unii greieri in bord sau pe undeva (sper sa dispara singuri cum zicea si Petroman)
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• Destul de multumit de masina. O am de 1 an si jumatate 22000 km. Vreo 4 luni a stat de pomana, caci mi-a lovit-o o cucoana in parcare. Dupa ce mi-a lovit-o, am fost programat in 2 luni, apoi 2 luni reparatul ( inuman nu-i asa? PS: feriti-va de IPSO )
        Am 3 distributii la activ schimbate (toate pe garantie) si pompa de apa (tot pe garantie)
        Greierasi in bord, si in spate.
        Masina merge bine acum, am fost dezamagit in perioada cand am avut probleme. Dar acum sunt multumit.
        Una peste alta o masina relativ buna.

Comment

• La inceput am fost anti logan.
          Tatal meu si-a dorit foarte mult un Logan diesel. I-am facut cadou Loganul dorit..Din nefericire tata a condus Loganul doar 200 km....
          Si uite asa am ramas eu cu masina..La inceput nu mi-a placut, dar acum imi place foarte mult. In urmatorii 2-3 ani nu ma gandesc sa-mi schimb masina...

Comment

• Vroiam ceva mai mare de carat marfa ... Dar m`am ales cu un mcv de 1.6 benzina cu 7 locuri . Pot sa zic la putzina mea exp. In ceea ce priveste masinile ca e una dintre cele mai bune alegeri la momentul actual ca raport calitate-pret-drumuri romania
            suspensie buna, stabilitate,spatios ... Cel putzin mcv`u meu cara mai mult ca 2 camile, consum bun [6.3 cu 8.5] ... Foarte multumit [4700km din martie2008]
            Last edited by Iba; 12 June 2008, 19:10.
            vruuum vruuummmm vruuuuuuummmmmmPOC!

Comment

• Am dorit o masina noua, in limita banilor pe care ii aveam . Am ales Logan, chiar daca nu-mi placea cine stie ce. Sun t foarte multumit de el deoarece de 2 ani si un pic de cand il am , am cheltuit ptr el doar pe consumabile!
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
                Am dorit o masina noua, in limita banilor pe care ii aveam . Am ales Logan, chiar daca nu-mi placea cine stie ce. Sun t foarte multumit de el deoarece de 2 ani si un pic de cand il am , am cheltuit ptr el doar pe consumabile!
                La fel si eu ... Cu exceptia a 100 RON bagati azi.

Comment

• Mia placut ,am cumpara Laureat Plus,FF multumit(e ce mi-am dorit)

Comment

• Logan ABS+,1,6MPI sunt nemultumit de modul cum se rezolva problemele in servis, la 17000Km, probleme cu fulia alternatorului, care a sarit in mers. Masina sta de o saptamina in servis si nu sunt piese.
                    Masina se comporta multumitor pentru nivelul de pret dar reteua service lasa de dorit.

Comment

• Logan prestige 1.6 16V supermultumit de el.Il am de 5 luni si deocamdata se comporta foarte bine.

Comment

• Sal,Logan 1,4 mpi, din iunie 2006,45 de mii de km, revizi la timp, schimbat bateria,modelul preferance,multumit de el, a inceput sa scrtie pe la portiera sofer un pic da altceva nu, a am fost la caremil bucium si aveam rugina pe aripa dreapta si la buson si cu programul lor mi-au reparat-o gratis.

O saptamana usoara!

Comment

• Salut baiety
                          numai 60.000 de km am si nu iam facut nimk
                          decat sa il fac sa arate bine
                          tre sa ii fac distributia,inrest e impecabil
                          DACA ai grija de el
                          sigpic

Comment

• Scuzati daca sunt off topic...La cat se schimba distributia?Stiam de 80 k ... E adevarat?
                            cineva a trecut de pragul ala si nu si-a schimbat...Cam e periculos...Nu?
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• La 60.000 se schimba curelele de distributie!Poti folosi "Search" cu incredere ca s-a tot discutat asta pe forum
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Salutare tuturor!
                                Cred ca toti posesorii de logan sunt multumiti de autoturism ca doar de aia si l-au luat,nu? Sunt multumit de el, am 11800 km din februarie si am avut o problema cu uleiul pe la distributie care s-a rezolvat in doua sedinte la service pe garantie.
                                Am condus si vechea dacie 1300 si autoturisme straine SH si straine noi si am ajuns la concluzia ca este chiar OK la pretul asta. Consider ca la o masina conteaza si cum ai grija de ia, ca daca tii neaparat s-o dai gata poate fi si tanc ca tot il temini.
                                sigpic
                                VIATA ARE PRIORITATE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google