Originally posted by rock3tman
View Post
Cine Este Multumit De Loganul Propriu ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
-
Am observat ca toata lumea e multumita de Logan (ma bucur)si am sa va spun eu de ce.
Romanul e invatat cu Dacia 1300 sau cu masini SH si aku knd a descoperit Loganu consum mic intretinere aproape 0 cum se cere la celelalte masini a dat lovitura nu?
Pai daca iti iei un o masina straina(gen Hyundai accent, Golf V.....)Intretinerea e mai scumpa, piesele le gasesti greu si poate mai fff scumpe +transport si altele.
Si mai e ceva, mai mult de 105 cai (cum are Prestige, pe care nu-i poti folosi decat in cond de autostrada )nu iti trebuie ca sunt gropi mai multe decat strazi bune si altele.
Asa ca Loganul este o masina perfecta.
Adevarul e ca sunt cam multe taxiuri Logan.
Condus usor
Comment
-
1.4 MPI super satisfacut de el ---5 mai 2007--- 11400km
1.6 mpi Laureat super satisfacut de el --- 2005--- 190.000km a lu finul meu din rosiori de vede( masina aia mananca pamantul--- nu a avut nici o problema cu ea. A fost doar la revizii si a bagat benzina de la mol) atata tot si i-a dat jar )
Comment
-
August 2006 e super beton jar mananca am 30mii km reviziile de rigoare si atat - urmatoarea sigur va fi de 85 de cai am condus si e diferenta mare la sprint(zboara)
Comment
-
Mie imi place pe zi ce trece mai mult: azi am fost pe camp, noroi toate cele si garda la sol si-a facut treaba n-am atins nicaieri, apoi am mers cu 140, am depasit la greu, si am trecut pe la tara si am luat o gramada de chestii k are portbagajul mare. Sa vad cum trec de prima revizie ca pana acum n-am schimbat decat stergatoarele la ea-alea originale sunt execrabile.If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
Comment