Cine Este Multumit De Loganul Propriu ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by rock3tman View Post
    Daca sunt multumit de Loganul tatalui meu se pune.Nu tu probleme,nu tu greieri,consum bun.Masina perfecta pentru mine.
    pai daca ai numai 15 ani, nu prea poti sa iti dai cu parerea. inca nu conduci (ma refer in legalitate, ca altfel se poate), nu platesti masina aia, nu dai tu cu capul de probleme legate de ea, cred si eu ca e masina perfecta... cum sunt masinile de firma, nu?
    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

• 5.2 in oras ... 4.8 afara ....mediu 5.0
      :popa:

Comment

• Am observat ca toata lumea e multumita de Logan (ma bucur)si am sa va spun eu de ce.
        Romanul e invatat cu Dacia 1300 sau cu masini SH si aku knd a descoperit Loganu consum mic intretinere aproape 0 cum se cere la celelalte masini a dat lovitura nu?
        Pai daca iti iei un o masina straina(gen Hyundai accent, Golf V.....)Intretinerea e mai scumpa, piesele le gasesti greu si poate mai fff scumpe +transport si altele.
        Si mai e ceva, mai mult de 105 cai (cum are Prestige, pe care nu-i poti folosi decat in cond de autostrada )nu iti trebuie ca sunt gropi mai multe decat strazi bune si altele.
        Asa ca Loganul este o masina perfecta.
        Adevarul e ca sunt cam multe taxiuri Logan.
        Condus usor

Comment

• in 2 cuvinte FOARTE MULTUMIT.
          ce sa zic am 40.000 km si nam avut nici o treaba pana acum,sper si bat in lemn
          sa fie tot asa si pe mai departe.
          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• mama ce de consumuri mici pe aici.....pe la voi.....:P...
            JUST ME.....30-rdd......

Comment

• cat consuma............. asta are dci.
              cum merge............aaaaaaaaaaa ala de 85 de cai il compara cu 1,4 mpi ,sa-l compare cu 16 v,sa compare garantia,reviziile si zgomotul de tractor
              asa ca ori ne laudam masinile ori le comparam
              sigpic Alexandria

Comment

• am 17000 si am schimbat un rulment si o macara stg spate.in rest nu ma plnag de ea dar nici nu o laud . masina pe buzunaru romanului

Comment

• deocamdata sunt multumit
                  sigpic Alexandria

Comment

• asa si asa.:probleme la distributie:pierd ulei( am mai fost si am schimbat un simering pe garantie, dar tot imi face fitze.Am inteles ca s-ar putea sa fie altceva)

Comment

• In continuare imi sustin multumirea fata de 1,5/85 cai - nici o problema pana acum(am schimbat uleiul si filtrul de ulei mla 1700 km cu mobil1 - 5w40 full sintetic si atat)OK

Comment

• 1.4 MPI super satisfacut de el ---5 mai 2007--- 11400km
                        1.6 mpi Laureat super satisfacut de el --- 2005--- 190.000km a lu finul meu din rosiori de vede( masina aia mananca pamantul--- nu a avut nici o problema cu ea. A fost doar la revizii si a bagat benzina de la mol) atata tot si i-a dat jar )

Comment

• Am 1800 si ceva de km!!!!
                          Deocamdata sunt foarte multumit de ea,dar e prea repede sa imi formez o parere!!
                          As fi foarte curios insa cum se va comporta peste vreo 10 ani!!!

Comment

• August 2006 e super beton jar mananca am 30mii km reviziile de rigoare si atat - urmatoarea sigur va fi de 85 de cai am condus si e diferenta mare la sprint(zboara)

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

• E masina super ok...singurul lucru ce ma deranjeaza este scartaitul care tot apare in ea...acuma nici nu mai stiu de unde scartie...dar acesta este un moft conteaza sa mearga motorul si sa te duca la destinatie

Comment

• Mie imi place pe zi ce trece mai mult: azi am fost pe camp, noroi toate cele si garda la sol si-a facut treaba n-am atins nicaieri, apoi am mers cu 140, am depasit la greu, si am trecut pe la tara si am luat o gramada de chestii k are portbagajul mare. Sa vad cum trec de prima revizie ca pana acum n-am schimbat decat stergatoarele la ea-alea originale sunt execrabile.
                                If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google