Cine Este Multumit De Loganul Propriu ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Primul drum inceput vineri terminat acum 2ore !!
    477 km pe muchie/ consum 6,5 buc-targoviste -campulung -brasov-cheia-ploiesti -buc , jumatate pe munti la maxim 3000 ture 110 km la ora sa se lase motorul .... Hai sa spunem ca sunt multumit uneori am simtit ca ar fi fost nevoie de ceva putere ( poate trebuia 1,6 nu 1,4 ) .
    In rest totul ok nu pitici nu tu greieri....

Nickynick Kiss 1,4
    NICKYNICK

Comment

• 1,4 pentru atata caroserie eu zic cai foarte putin
      sa vezi 1,5 /85cai - sau 1,6 16V

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

• Fiti sinceri, probleme sunt. Momentan sunt multumit, probleme au fost, fiabilitatea este inca in teste, bv peste 3 ani mai mult...

Comment

• Fii sincer 1,4 pentru atata caroserie eu zic cai foarte putin(daca ar exista probleme carezi ca nu sar semnala - romanu atata asteapta si sa vezi probleme cu tot cu floricele daca nu sunt momentan nu sunt cand or fi o schimb sper pe la 100 de mii sa o scimb si sami iau un 85 cai sau ceo mai aparea eu as vrea o motorizare de 1,9 pe MCV asta cred ca sa vrea)
          Last edited by Gabitzu; 29 April 2008, 00:32.

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

• Vorba cuiva ... pentru o masina de 9000 de euro loganul m-a impresionat placut ... dupa 7500 km / 6 luni si 2 zile nu am avut nici o problema mecanica ...
            sigpicMy ride

Comment

• Eu vorbesc doar pentru mine, am avut ceva probleme, comune. Da! Mi se pare motoru de 1.4 mic, dar nu am avut mai multi bani si asta am luat. Dar ma duce unde vreau sa ajung...

Comment

• Intradevar 1,4 e micut din propria experienta dar merge . Cu un motor micut poti arata ce sofer esti fata de un monstru de motor cu care si un copil poate sa faco orice!!!!
                sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Pana acum nu m-a dezamagit nicioadata... singura problema pe care am avut-o a fost ambreiajul care mi se pare prea moale si are cursa prea lunga... dar m-am obisnuit cu asta... si acum totul merge struna...
                  Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
                  sigpic

Comment

• Motor are, turometru are (prietenii stiu de ce!), aer conditionat, radio-CD, proiectoare etc. Spatiu generos- interior si portbagaj...Ce sa mai vrei la banii astia?
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Din moment ce am ocazia sa merg in mod regulat si cu o masina straina si cu o masina romaneasca va zic sincer : sa am maine 20 mii de euro si n-as lua masina straina.
                      Fiind produsa in tarisoara noastra, primesti la 10.000 o masina foarte apropiata de valoare. Pe cand la celelalte ai taxe fara numar. Deci in loc de masina de 20.000 ai masina de vro 15000 euro. Parerea mea.
                      Inafara de greierasi care nah, se rezolva eventual, nu am nimic de reprosat masinii. Nota 9 din 10.

Asa ca un off-topic : am foarte multi prieteni care au zis "pfff, logan, casa pe 4 roti cu motor de trabant" s-au urcat in ea, un drum si erau numa in "ah uite, logan la 60000 km (loganu vechi), uite cum merge, merge bine... pai merita banii"
                      Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                      Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

• Va salut!
                        super multumit! Sotia mea si mai multumita!

Comment

• In mare parte sunt multumit la pretul care il are e ok. Daca am da mai mult pe ea atunci am putea cere mai mult insa raportul pret/calitate dupa mine e bun.

Comment

• Are ceva avantaje avantaje : 1 masina noua (bagi cheia si stii ca pleci oriunde nu te lasa in drum ca nus ce se strica)
                            2 spatiu foarte mare
                            dezavantaje 1.suspensii vai mama lor
                            2.interior care lasa de dorit
                            3.siguranta lasa de dorit(garantez ca ce au zis francezii nu sunt stele sunt stelute)
                            Oricum la banii astia masina noua nu ai ce sa ceri....eu am ambiance primita cadou....nu as fi dat banii pe altceva....stiam ca vreau sa mi-o cumpere....au vrut sa imi ia masina noua si nu am vrut alta varianta.....pentru ca daca urcam deja pretul se extinde piata si nu mi-as fi luat logan.....oricum mi-am luat un opel calibra din 93 170.000 km reali....credetima ca nu se compara la condus cu loganul....are directie,frane,suspensie,interior si lista continua cu mult peste logan si totusi e masina din 93 ....oricum o sa incerc sa fac din logan o masina frumoasa....momentan am luat un 1.4 cu 500 E pt ai lua AC geamuri si ce se mai poate lua de pe el....luna viitoare urmeaza un sistem audio in jur de 7 8000 de ron cu tot cu insonorizare pe care mi-a promis dragos ca il face si il monteaza.....

Comment

• Dci 85cp din ianuarie 2008.are pana acuma 11800 km nici un fel de problema consum 6 la suta condus putin agresiv 130-140 in afara la un condus 100-110 scoti lejer 5%.am revizia programata pe 14 mai, sar putea sa fiu strans de gat fac sigur 12000 km am depasit cu mult 10000 din cauza sarbatorilor.

Comment

• Foarte multumit de loganelul meu,
                                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google