Originally posted by Sp!ke
View Post
Cine Este Multumit De Loganul Propriu ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Al meu feb. 2005 - 40.000 km ( imediat ) .
nu am intrebat pe nimeni cum e loganu ce si cum ..... Ai mei vroiau SOLENZA ca era mai ieftina dar pana s-au decis s-a scos din productie . Oricum pentru 6300 euro~ 250 milioane ROL cat a fost atunci ....... este super buna masina.... Nu troncane nu zdrangane nu scartzaie ( doar la plecari si franari, drifturi daca vrei ) . Ce pot sa zic Isi merita banii. Urmatoarea masina ( a mea ) ori un LOGAN 16 v sau un GOLF 5 SH 2.0TDI, Audi A4 tot cu multi cai si TDI sau FSI eventual ;))sigpic
Comment
-
Laureate 1.5 DCI, 14.000 km, singura problema a fost un demaror ars care a fost schimbat pe garantie si platforma decontata tot de garantie. In rest nicio problema (in afara de stergatoare care trebuiesc schimbate cat de repede posibil, din cauza faptului ca desi le-am intors, nu mai sterg asa de bine).
Pana acum sunt foarte multumit de masina, si imi pare rau cateodata ca masina personala nu e tot Logan DCI.sigpic
Comment
-
Eu sunt super multumit de masina,asa cum am mai zis cel mai mult imi place consumul si cuplul.
Deci in oras daca merg tare cel mai mult am vazut 7% iar daca merg normal motorasul nu imi cere mai mult de 5.5% motorina
In afara daca vreau pot sa scot si 4% sau daca vreau sa merg mai in forta cu 5.5% am scapat
PS.dupa remapare pot sa zic ca masina mea trage mult mai bine in depasiri,sprinturi,etc comparativ cu multe alte marci de masini mai scumpe dar cu motorizari diesel.
Comment
-
sa fim sinceri in primul rand cu noi... ..loganul este, asa cum spunea si csebalyn, "mijloc de locomotie :P " , este o masina buna pret/calitate ...care poate fi transformata in "comoara" fiecaruia cu o oarecare investitie financiara... ceva timp si mult suflet ...dar sunt sigur ca atunci cand isi priveste fiecare rezultatul e foarte multumit.... ...numai bine
PS :Concluzia....sunt foarte multumit de masina mea....si o sa fiu si mai multumit dupa ce o sa termin ce vreau sa ii fac0.9 tce SL plus
Comment
-
multumit, as putea spune...de masina da, de dealeri si de firma nu sunt multumit...
dar pana una-alta, iontr-un an jumate, am 36000km si n-am avut probleme reale cu masina. in afara de un brat macara stg fata un pic destrans de la gropi (rezolvat in 30 de minute) n-am avut probleme. nu bate, nu scartaie...nu rugina, deocamdata...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Super multumit, nu m-a lasat niciodata. Eu l-am luat mai mult pt garda inalta si consumul mic fac multe drumuri Sibiu - Iasi - Suceava si retur si la ai mei numai drum judetean nu e ala.
Si ca exemplu cand am fost la parinti de sarbatori era o zapada de vreo 25-30cm eu mergeam in fata si nasu in spate cu un Peugeot 406. Eu nu am avut nici o problema, in schimb nasu a barbierit troienele.
Comment
Comment