cea mai tare masina.cel mai bun raport calitate pret,iar de piese revizii si alte de genul nu mai spun.ieri m-am convins complet,am programat la I revizie masina mamei mele un hyunday accent diesel si surpriza m-a programat pe 15feb,adica peste aproape 3 saptamani si costa surpriza 1200 lei noi,si se face la 7500 km.ei cum e ? si nu este mai breaza decat mcv meu.
Cine Este Multumit De Loganul Propriu ?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Logan 1.4mpi
Am un Logan 1.4Mpi din 30 iunie 2006, am numai 44500 km facuti cu bine si fara probleme(decat cateva intepaturi prin trafic mai mult din vina altora),revizii si schimburi la timp facute si dupa carte,dar ... am un neajuns,ce ma fac cu scartaieliele, si trosniturile care se mai aud prin bord.....asta este singurul neajuns,restu RESPECT LOGAN By RENAULT
Dar nu-i nimic JOI este zi de revizieeeeee......
Comment
-
salut tuturor. am ajuns si eu pe aici ca sa-mi impartasesc cu voi bucuria de a fi posesor de logan.
inainte de a-mi lua masina asta am cautat tot felul de variante noi apropiate ca pret, ba chiar ma gandeam si la ceva sh. am citit tot felul de opinii si am cerut si eu parerea multor taximetristi. unii erau pro logan, altii sh-uri. pana la urma cu putina strangere de inima m-am hotarat la logan nou. mi-am spus ca masina noua e masina noua, cum o intreti asa o ai. am facut un drive test si m-a mai incurajat putin.
din mai 2007 am un laureat plus de 1.4 si va spun sincer ca mi-a depasit cu mult asteptarile si nu l-as da pe un "fier vechi nemtesc". sunt absolut multumit de masina din toate punctele de vedere. i-am schimbat si eu ca orice loganist, o pereche de stergatoare. nu am niciun fel de zgomote in masina. singura problema pe care am avut-o a fost aceea ca dupa vreo 4000km se auzea un zgomot la franare, pe spate. asta s-a rezolvat pe garantie.
oricum eu cred ca o investitie prea meare intr-o masina e o pierdere imensa.
deci, ma declar EXTREM DE MULTUMIT de loganul meu.
Comment
-
Laureatte 1.4 dec 2006 chiar daca a trebuit acum cateva zile sa schimb un semering si un pinion la pompa de ulei ( 11200 km ) sunt multumit de ea . Putin ma deranjeaza asezarea comenzilor de climatizare pe bord . Oricum un mare + .
Preference 1.4 august 2005 pe care am vandut-o firmei la care lucrez are 31000 km in afara de consumabile ( ulei , filtre + un set de placute ) la fel , multumit .
Si urmatoarea , sper in maxim 2 luni tot Golan va fi Prestige 1.6 16 vB -X X - DDF x 2
:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:
Comment
-
Tractorasul meu este un Ambition, si am cu el 10k. Nu ma chinui sa fac cati mai multi km / secunda cu el. Sunt foarte multumit de el, si ma bucur ca am ales Diesel, desi recunosc ca tare mult am stat in cumpana ce varianta sa aleg. O consider o excelenta masina de familie.
Am prieteni care au Logan de la munca, si lucreaza prin distributie. Au peste 150k de km la bord si se comporta excelent, la fel si ei sunt impresionati de Logan.
Una peste alta , este o masina pentru Romania, iar raportul calitate/pret este unul bun., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment