Cine Este Multumit De Loganul Propriu ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mihai.gigi View Post
    la banii astia:
    - aer cond
    - spatiu persoane
    - spatiu portbagaj
    - viteza multumitoare(mai mult de 150 nu am avut de ce sa-i dau)
    - se 'infige' bine
    - nu troncane nimic(40000km)
    E super buna!
    si la banii astea ai luato si noua

Comment

Originally posted by mihai.gigi View Post
      la banii astia:
      - aer cond
      - spatiu persoane
      - spatiu portbagaj
      - viteza multumitoare(mai mult de 150 nu am avut de ce sa-i dau)
      - se 'infige' bine
      - nu troncane nimic(40000km)
      E super buna!
      Originally posted by petroman View Post
      si la banii astea ai luato si noua
      ...si poti sta alaturi (chiar in fatza) comparativ cu alte marci de >10.000eur

Bineinteles la 23000km doar consumabile, in rest de bine (nu am zis foarte bine pentru ca asta este valabil poate doar la cele de peste 20.000eur).

Comment

eu unu sunt multumit ..am ambition ..pret final 10700 euro...am 5015 km nici o problema..per total sunt multumit de masina...exceptand consumul care mi se pare cam marisor (7%) .. e mare incapatatoare portbagaj ff incapator viteza maxima cu care am mers 170..deci poate ...per total masina romaneasca buna pt drumurile patriei

Comment

Da preturile au evoluat. Poate mai corect era sa fi postat >10.000eur (2004) caci eu atunci am ales-o.

Chiar m-am riscat in 2004, ca nu stiam cum va arata decat din desene, si atunci m-am aruncat la capul de serie pe considerentul ca cel mai reusit in general este capul de serie (intotdeauna la orice serie de produse) si dupa cun am zis a fost si este OK (ca dotare).

Mai plang dupa niste airbaguri laterale...si ar fi fost chiar perfecta.

Comment

airbag`urile laterale sunt optionale..si cred ca se pot monta si after market daca tii mortis sa le ai

Comment

Originally posted by Adriann View Post
              ....

Mai plang dupa niste airbaguri laterale...si ar fi fost chiar perfecta.
              Ar fi bine sa n-ai nevoie de ele!. Nu te mai gandi la asta!. Nici eu n-am, desi as fi putut sa imi pun, dar nu stiu ce a fost in capul meu cand am dat comanda...

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
                airbag`urile laterale sunt optionale..si cred ca se pot monta si after market daca tii mortis sa le ai
                Da!Daca esti dispus sa mai dai vre-o 3000 de iepuroi!

Comment

Eu din pacate am spart protectia de plastic a stalpului din stg. cu umarul si capul dupa ce a intrat din lateral o Scoda Superb in roata stg.fata cu vreo 70km/h si am luat o pauza de 6luni de zile eu (pentru clavicula fisurata) iar masina de 3luni.

Eu am primit doar raspunsuri negative pentru montarea airbagurilor laterale.
                  Daca stiti pe cineva care se baga sa puna airbaguri laterale (in scaune, cu scaune noi cred si cu schimbarea UC'ului), va rog incepeti si vorbiti (poate deschidem un thread nou pe tema asta).

Dupa cate am mai vorbit eu, cred ca aceasta operatie se poate ridica la peste 3000"iepuroi".

Comment

Am dat mail la VC privind montarea airbag-urilor laterale. Asteptam raspunsul lor.

Comment

Da merci pentru intentie. Le-am dat si eu mail la VC acum un an si mi-au raspuns ca pentru masinile deja vandute nu se poate adapta/pune airbaguri laterale pentru ca costurile ar fi prea mari si trebuie schimbate scaunele, UC si senzorii.

Poate au mai evoluat si ei intre timp, chiar sunt curios sa aflu ce o sa-ti raspunda tie.

Comment

am laureate 1.5 dci decembrie 2006 8800euro (am avut ceva reduceri si culmea m-au chemat sa imi dea 200 euro ca am platit masina mai scump)
                        +++++++:
                        -spatiu suficient si pentru cei mai mofturosi
                        -consum mai mic nu se poate
                        -putere destul de buna datorita cuplului
                        -consumabile ieftine daca te descurci
                        -foarte ieftina mai ales ca e noua
                        ------:
                        -luneta zdrancane
                        -materiale de proasta calitate
                        -comenzile prost amplasate(vezi butonul de oglinzi electrice,climatizarea,geamurile electrice)
                        -prea inalta(stabilitate scazuta)

daca stau stramb si judec drept per ansamblu am facut o alegere buna din punctul meu de vedere.am luat masina pe care o pot intretine si cu destule optionale.
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

Piesele sunt ieftine "daca te descurci". ex:far dreapta la magazin 350ron; la "baieti" 100ron noi-noute!

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
                            Am dat mail la VC privind montarea airbag-urilor laterale. Asteptam raspunsul lor.
                            Iata si raspunsul:

"Buna ziua,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.
                            Cu privire la dorinta dumneavoastra de a monta pe autoturismul detinut airbag-uri laterale, va comunicam faptul ca acestea nu pot fi montate pe autoturism, ulterior procesului de achizitionare a vehiculului, din motivul ca aceasta operatie reprezinta un proces tehnologic complex si se recomanda a fi efectuat numai pe liniile de prim montaj ale producatorului.
                            Unitatile service autorizate Dacia nu sunt abilitate de catre producator pentru genul acesta de montaj.
                            In concluzie, pentru aceste repere se poate opta numai in momentul in care se lanseaza comanda in fabricatie catre producator.
                            Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la adresa de e-mail vocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul
                            www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16 . Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400.

Cu stima,
                            Analist Servicii Client,
                            Angelica Necsulescu"

Comment

Cu cat fac mai multi kilometri cu atat imi doresc mai mult. E o senzatie pe care nu pot sa o descriu. Cred ca o pot compara cu senzatia de a fi indragostit pana peste cap. Cand mi-am luat masina am zis ca o s-o tin pana o sa-mi "mearga bine afacerili" dar acum sunt hotarat sa raman la logan.
                              Bile albe:
                              -costuri de intretinere mici
                              -confortul oferit de spatiu interior
                              -nu cere bani pentru ca nu se strica
                              -consum de carburant rezonabil

Bile negre:
                              -tinuta de drum... care se poate imbunatati cu o suspensie sport
                              -prea mult gri in interior (nu am avut bani de prestige )
                              -materialele folosite in interior (la banii astia chiar nu cer mai mult)
                              -si cel mai important, gagicile se uita mai degraba la o jitie de sh care costa 4000 de iepuroi, doar pentru ca e fabricat in nemtia, decat la logan.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by Sp!ke View Post
                                Iata si raspunsul:

"Buna ziua,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.
                                Cu privire la dorinta dumneavoastra de a monta pe autoturismul detinut airbag-uri laterale, va comunicam faptul ca acestea nu pot fi montate pe autoturism, ulterior procesului de achizitionare a vehiculului, din motivul ca aceasta operatie reprezinta un proces tehnologic complex si se recomanda a fi efectuat numai pe liniile de prim montaj ale producatorului.
                                Unitatile service autorizate Dacia nu sunt abilitate de catre producator pentru genul acesta de montaj.
                                In concluzie, pentru aceste repere se poate opta numai in momentul in care se lanseaza comanda in fabricatie catre producator.
                                .................................................. ....
                                Cu stima,
                                Analist Servicii Client,
                                Angelica Necsulescu"
                                Din pacate este cum stiam si tot nu prea inteleg de ce nu se poate.
                                Poate sa imi fac o relatie la fabrica.....
                                Multumesc de intentie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google