Cine Este Multumit De Loganul Propriu ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Povestea e una de marketing. E exclus sa nu se poata monta scaune cu airbag-uri, orice se poate numai daca vrei. Ideea lor este sa iti vinzi masina actuala si sa cumperi alta dotata cu ce vrei. Dacia spune ca service-urile acreditate NU SUNT AUTORIZATE sa faca aceasta operatiune, dar nu ca e imposibil de montat airbag-urile, iar daca o vor face, probabil, isi vor pierde acreditarea. In fine, eu ma resemnez, urmatoarea masina va fi cu airbag-uri laterale sau cu nr max. de airbag-uri posibil la varianta aleasa. Sper ca in viitorul apropiat, viitorul meu MCV sa aibe 6-8 aibag-uri, ESP si sa fie 4x4... (fara vrajeala! chiar as vrea asta!)

Comment

Da, din pacate asta este Politica de Consum, care iti da cu tzaraita doar sa cumperi din nou si apoi iar si iar ....

Din pacate am cam tuflit thredul care incepuse bine.
      Scuze !

Comment

Originally posted by vitriol View Post
        Cu cat fac mai multi kilometri cu atat imi doresc mai mult. E o senzatie pe care nu pot sa o descriu. Cred ca o pot compara cu senzatia de a fi indragostit pana peste cap. Cand mi-am luat masina am zis ca o s-o tin pana o sa-mi "mearga bine afacerili" dar acum sunt hotarat sa raman la logan.
        Bile albe:
        -costuri de intretinere mici
        -confortul oferit de spatiu interior
        -nu cere bani pentru ca nu se strica
        -consum de carburant rezonabil

Bile negre:
        -tinuta de drum... care se poate imbunatati cu o suspensie sport
        -prea mult gri in interior (nu am avut bani de prestige )
        -materialele folosite in interior (la banii astia chiar nu cer mai mult)
        -si cel mai important, gagicile se uita mai degraba la o jitie de sh care costa 4000 de iepuroi, doar pentru ca e fabricat in nemtia, decat la logan.
        tocmai de aceea miam luat MCV full ...- Cu cat fac mai multi kilometri cu atat imi doresc mai mult.si sincer se uita lumea.Daca e sal schimb peste vreo 4 ani tot MCV o sa iau full sper ca va mai mari si motorul la 1.9
        Attached Files

Comment

am vazut ca astia ofera acum si incalzire scaune, in jur de 200 euro, asta after-market. stiti ceva despre asta? ce parere aveti?
          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Care "astia"? Cine ofera incalzire in scaune?

Comment

scuze. dealeru dacia (dealerul dacia ghimbav) din bv. am fost la ei acu 2 sapt si aveau oferta asta pe usa exact cum intri in service de la birou unde iti da cheia dupa ce termina treaba. si din felul in care era formulat anuntul am inteles ca este after-market
              If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

cea mai buna masina e cea de servici nu tu bataie de cap se strica ceva la ea ,sefuuu s-a stricat sefuu sa scumpit benzina mai deconteaza etc)
                ym! dorinu2005@yahoo.com
                BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

eu unu sunt multumit deocamdata de golanul meu sper sa o tina tot asa
                  ym! dorinu2005@yahoo.com
                  BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
                    airbag`urile laterale sunt optionale..si cred ca se pot monta si after market daca tii mortis sa le ai

In oferta celor de la Simpotrans scrie : Airbaguri laterale , optional , doar pentru modele cu ABS ( pt modele noi comandate ) . Nu vad legatura intre abs si montarea airbagului . Oricum , pretul pt optiune ( in jur de 200 e )este mic comparativ cu ce pot face in caz de accident . Doamne fereste .
                    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

deaia este bine sati iei masina full ....si sa nu te trezesti dupa aia ca mai vrei sai pui tu ceea ce puteai lua deodata

Comment

Bunut' si al meu ...multumit,foarte multumit...dieselar convins
                        http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

vad ca majoritatea sunt multumiti..intreabarea mea este : v`ati mai lua logan?? v`ati schimba masina tot cu alt logan? (mai puternic mai dotat mai nou)
                          eu unu sincer nu mi`as mai lua.

Comment

andrei de ce nu tiai mai lua??? eu de 3luni de cand am loganu am ajuns la urmatoarea concluzie(scuze ca ma repet) daca am buget 15-20de mii euro tot logan iau , daca am buget 30-40de mii poate iau altceva

sigpic

Comment

1. service`urile sunt de tot c***tu` ..cel putin in galati
                              2. diesel 1.5 70 cai consuma 7.4 in oras si 6.8 afara (viteza ct=90km/h) si schimb la 2300 turatii..deci e mult prea mare consumu nush dc
                              3. am dat carpele alea din portbagaj la o parte si surpriza: noroi uscat in portbagaj..cum naiba a mai ajuns si ala acolo??
                              4. am un greieras sacaitor tare in dreapta..m`am dus la service si explicatia "expertilor" a fost: e normal dom`le..e frig se contractu plasticu e ceva foarte normal sa apara zgomote...am zis ca fac soc..ca nu aud bine sau face ala misto...da` el chiar vb serios
                              5. in 5200 si ceva de km (nu stiu exact cati) mi`a halit ulei la greu..ceea ce iar nu mi se pare normal
                              cand am trecut pe la service mi s`a zis si mie aceeasi replica ca lui shokaliptiku: poi de banii dati ce ati vrea de la ea?
                              deci..sincer nu mi`as mai lua logan....
                              e buna ca masina pt drumurile care le avem dar nu mi`as mai lua

Comment

Exagerezi! Din cate am inteles, colegii loganisti din Galati ti-au recomandat sa mergi in service, dar tu nu vrei... asta e... Privind service-urile, da-mi voie sa te contrazic, nu toti sunt de rahat! Eu m-am inteles foarte bine cu Autocobalcescu si International Service Slobozia, nu-i ridic in slavi, dar nici nu dau cu ei de pamant, spun doar atat, sunt profesionisti si isi fac treaba cum trebuie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google