Cine Este Multumit De Loganul Propriu ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by petroman View Post
    tocmai de aceea miam luat MCV full ...- Cu cat fac mai multi kilometri cu atat imi doresc mai mult.si sincer se uita lumea.Daca e sal schimb peste vreo 4 ani tot MCV o sa iau full sper ca va mai mari si motorul la 1.9

andrrei_ro - in continuare sustin cele spuse

Comment

Originally posted by andrrei_ro View Post
      vad ca majoritatea sunt multumiti..intreabarea mea este : v`ati mai lua logan?? v`ati schimba masina tot cu alt logan? (mai puternic mai dotat mai nou)
      eu unu sincer nu mi`as mai lua.
      da, eu mi-as mai lua... un MCV full, cu 7 locuri!
      asa este, e masina romaneasca in mare parte, mai apar probleme, dar e robusta, iti faci treaba, si la un pret rezonabil, fiind vorba de o masina noua. parerea mea este ca cel care isi cumpara masina, si da sa zic 8000 de euro pe o masina noua, creca nu prea are dreptul sa comenteze, sa se astepte la performante de masini de curse, sau ca plasticul de la bord e nu stiu cum sau alte pretentii ... fiti seriosi...
      vorba unui prieten: e o masina "cinstita"!
      eu mi-as mai lua! doar daca castig la loto si am bani de un Q7, in rest...
      1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

sp!ke m`am referit doar la service`urile din galati nu din alte orase...de dus in service o sa ma duc zilele zilele astea ca pana acum chiar nu am avut timp...da te intreb de ce sa se ajunga la service cand masina e noua? eu inteleg ca mai sunt unele mici erori greseli si altele da` ma rog...fiecare cu parerea lui
        iar legat de pret..nu`i 8000..ci 10700...iar la banii astia cred ca am dreptul sa am si eu unele pretentii minore...iar daca e normal ca sa ti se dea ca solutie de rezolvare : da dom`le este foarte normal sa apara...eu nu mai zic nimic
        numai bine

Comment

am de vanzare PIPA PACII ...ieftin , pentru andrrei_ro si sp!ke e gratis

Comment

petroman nu suntem in razboi pur si simplu eu mi`am zis parerea legata strict de masina mea si atat..iar sp!ke si`a zis la randu lui opinia ..fiecare are dreptul la opinie/replica

Comment

intru si eu in categoria "nemultumitilor" de cand am constatat uzura exagerata la discurile de frana dupa 37000km. desi in rest n-am de ce sa ma plang de masina...
              ca sa raspund unuei intrebari puse mai sus, atata timp cat politica de vanzari a daciei e de c***t, nu mi-as mai lua logan. acu chiar m-am suparat...si-asa m-au tapit ca nu o sa aibe prestiju si l-au scos dupa 3 luni, apoi n-au vrut sa-mi puna airbaguri laterale, ca numa pe masina noua se pot pune, dar sa-i f*t ca atunci nu era in oferta, acum discurile, serviceurile sunt jaf curat (chiar daca mai ieftin ca la alte marci)...deci momentan nu ma gandesc sa-mi mai iau logan. chiar nu stiu ce dracu sa-mi iau, ca avand tangenete cu industria auto, vad ca mai toti producatorii fac masini din ce in ce mai proaste
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

un preference 1.4 din noiembrie 2005,34000km.forjat,chinuit,iam facut la masina asta tot ce mi-a trecut prin cap....NICI O PROBLEMA CU EL....IAM SCHIMBAT(ULEI,FILTRU AER,BUJII+ CA MA TRECUT R.A.R-UL PE BUNE SAPTAMANA TRECUTA!!SUPER MULTUMIT....si nu iam facut nici o modificare...deocamdata!!!!!! MANDRU CA SUNT UN LOGANIST!!!!

Comment

@csebalyn, din pacatee asta am constatat si eu la 35.000 la vechiul logan. Discurile de frana erau varza (dar nu le-am schimbat). In rest, foarte multumit de amandoua loganuri. (600 de km cu consum mediu de 4,5, cum naiba sa nu fi multumit???!!!??)

Comment

am fost azi la service..nalba galati...le zic problema legata de consum..cat imi ia in oras cat imi ia afara...mda..o programare pt vineri dim la ora 10...punem testeru` si facem si un test de conducere sa vedem ce si cum...astept ziua de vineri acu..

Comment

da cati km ai la bord si la cat schimbi treptele de viteza??
                      ym! dorinu2005@yahoo.com
                      BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

cred ca toata lumea e multumita de masina dar sa vedem dupa cativa ani cam 5-10 ani ).
                        ym! dorinu2005@yahoo.com
                        BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

am un vecin care are magazin si are un prestige ca al meu si a facut intr'un an 46000km si asta in conditiite in care mai mereu a fost plin cu baxuri de suc marfa cartofi si mai stiu eu ce... in periada asta a schimbat la el uleiul (de 4 ori), filtrul de aer de mai multe ori placutele de frana odata + ce a mai completat la el... . e foarte multutumit de logan in general si vrea sa il vanda si sa cumpere MCV (1.6 16v)

de aici eu trag concluzia ca loganul rezista si chinuit!!!! si e o masina buna la banii pe care ii dai pe ea!

Comment

doru..am 5245 km si schimb intre 2200-2400 turatii..chiar nu stiu ce sa mai cred...astept sa sar de 10.000 sa vad si atunci

Comment

Multumit de masina,i-mi fac treba cu ea,greierasi nu am la ea doar un cloncanit cad accelerez si cand iau piciorul de pe acceleeratie.Nu face mereu doar la turatii mici.Stie cineva de la ce poate sa fie?.Am fost si in servis si un mecanic de acolo a spus ca e ceva normal sa faca asa.Eu nu prea cred ca e normal.

Comment

subturat mai ales pe benzina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google