Pe scurt si la subiect. Mi-a intepat unul o roata la harbul meu de dacie. Asta e a2a oara. Prima data a fost inainte de caderea iernii. Am mutat masina putin mai incolo si s-a potolit...Acuma vad ca a inceput iar....MENTIONEZ CA NU PARCHEZ PE LOCU NIMANUI.....si-asa e un loc prost de parcare, stau incercuit de alte masini.....la interior, nu e decat a mea, un harb abandonat si mai nou a aparut si un peugeot....presupun ca asta cu peugeot-ul ar fi, ca mi se pare ca nu prea are loc de manevra si ar vrea locul meu.....ce pot sa fac? Nu pot sa pun o camera sa filmeze pe masina ca nu-i chiar langa blocul meu....Ce sa-i fac dobitocului, ca i-as rupe capu in 2 si i-as zgaria masina de la un cap la altu....Astept sugestii.
Problema cu un dobitoc
Collapse
X
-
afla sigur cine e, mai intai...s-ar putea sa fie niste pusti teribilisti, unui prieten de-al meu de doua ori i-au zgariat masina si i-au spart geamul si suspecta un vecin, pana in ziua cand si vecinului i s-a intamplat la fel...
daca esti sigur ca e el, n-ai ce face decat sa-l pandesti o zi intreaga sau doua-trei si-i faci o poza in actiunesau ii tragi o bataie de sa nu-l repare nici la service...glumesc, doar ii explici calm ca a incurcat-o...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
N-am cum sa-l pandesc, ca n-am de unde....cu poza cam la fel....Cred ca actioneaza noaptea......as vrea sa-l filmez cumva.......dar cum naiba? Unde sa pun o camera? De unde s-o cumpar.......L-as lasa sa-mi sparga 10 cauciucuri numai sa-l pot filma sa-i umflu botu dupa aia.....de-al dracului numai acolo as parca....Mai e mult pana departe!
Comment
-
Originally posted by michee View PostN-am cum sa-l pandesc, ca n-am de unde....cu poza cam la fel....Cred ca actioneaza noaptea......as vrea sa-l filmez cumva.......dar cum naiba? Unde sa pun o camera? De unde s-o cumpar.......L-as lasa sa-mi sparga 10 cauciucuri numai sa-l pot filma sa-i umflu botu dupa aia.....de-al dracului numai acolo as parca....
asa a patit si un prieten ca a lasat masina in fata altei masini si a lasat si nr in geam ca sta doar 10 min. la care omu ii desumfla rotile si a zis ca a claxonat juma de ora. desi am vedere directa la locul unde era pusa si geamu deschis.. no music deci s-ar fi auzit. daca iar pati masina lui ceva...
si la mine e nasol cu locurile de parcare .. am inceput sa parcam toti ca in poza dar mai vine cate unu si ocupa 3-4 locuri sau sta la 5 blocuri distanta si parcheaza si el aici.. ca ...turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
Te poti urca pe bloc intr-o seara si sa stai pana la 23-24 sa te uiti, sa vezi ce se intampla.
Asta ar fi cea mai simpla varinata, ca eu nu cred ca ala vine la 3 noaptea sa iti sparga tie cauciucul, cel mai tarziu pana la miezul noptii.
Camera cu infrarosu se gaseste, e in jur de 100-150 ron, dar trebuie neaparat calculator daca o pui la vecini. Si nu poti face zoom, decat digital.
Comment
-
M-am gandit si eu la asta.....sunt 2 probleme....sau chiar 3
1)Cat de bine pot sa-i vad fata lu ala pana jos?
2)Exista sansa sa nu prinzi exact intervalul orar
3)Cine stie cate nopti pierdute?
Daca mi se pune pata odata, s-ar putea s-o fac totusi.....Acu-s si in sesiune, mai prost nici ca se putea....
ps: @Andrei.......daca-l aflu sa stii ca eu la 3-4-5 ma duc sa-l aranjez.....nu pana-12 ....Mai e mult pana departe!
Comment
-
Asta-i boala grea cu parcarile.Si la mine e bataie pa locurile de parcare.Daca vii dupa 8-9 seara risti sa nu mai gasesti loc.
Nu stiu ce sa zic,e cam complicat sa-l prinzi.Poate odata,asa din intamplare sa ai noroc.Cred ca ar trebui sa te bazezi pe zicala aia:ulciorul nu merge de multe ori la apa.
Mult succes in prinderea lui!Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Rezultatul foarte bun ar fi iesit doar cu o camera de supraveghere care cu tot montajul te duce in jur de 130 ron si este si wireless dar iti trebuie si pc ca sa poti trage pe hdd
Alta varianta ar fi sa-l urmaresti in jurul masinii tale dar nu foarte aproape si cand se apropie presupusul atunci sa-l si inregistrezi cu telefonul eventual dar sa nu fi singur ca nu poti stii cat este de mare sau alte chestii .
Sau stai in masina si astepti o noapte ,doua cu inca cineva ,ca daca este si intuneric nu o sa te vad din prima ca se se poate feri de tine ,oricum altfel nu cred ca poti sa urmaresti decat asa .
Bafta multa la prinderea faptasului !"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
asta cu spartul cauciucurilor zgariatul masinilor o fac doar oamenii care nu au minte si care nu au educatie la mine in cariter in ultimna vreme s au inmultit masinile incat nu mai ai loc unde sa o parchezi daca vi seara acasa dar nu se intampla din astea fiecare cum are noroc mai sunt 2 vecini care au locurile lor inchipuite ca doar nu platesc nimic la primarie insa il lasam in pace si cand pleaca le luam locul dar nu au facut scandal ca nu au cum suntem prea multi care le ar sari in cap asa ca.in cazul tau eu zic sa afli cine e faptasul si sa il pozesi sau sa l filmezi si apoi sa ii dai o mama de bataie sa o tina minte asa ceva numai in romania se intampla
Comment
Comment