Problema cu un dobitoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si la noi sunt multe masini dar problema e un idiot de vecin care parcheaza masina invers fata de restul lumii si din cauza asta ocupa 2 locuri de parcare. Locul de parcare cu bordura cea mai inalta in general este al meu - banuiti de ce.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Originally posted by michee View Post
      o camera wireless cu tot cu montajul in jur de 130 RON?
      Sub 500 ron nu gasesti.
      Camera trebuie sa fie IP, wireless si sa aiba infrarosu.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ar mai fi o idee. Lasi locul gol si vezi cine parcheaza in continuare acolo. Si de aici .... have fun
        Doar două lucruri sunt infinite, universul şi prostia umană, însă nu sunt sigur despre primul.

Comment

@rocri: alt avantaj al garzii la sol a loganului
          @michee: numa prosti pe meleagurile patriei, asta ar trebui batut bine. am si eu o cunostinta care are mercedes si ii tot fura unu sigla aia de pe capota. s-a pus omu la panda cateva nopti si l-a prins pe dobitoc. l-a batut de i-a sunat apa in cap si l-a dus si la politie. sper sa-l prinzi si tu pe cretinu asta
          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

@Rocri
            am avut si eu fantezia asta ca stau pe bloc c-o pusca , cu luneta si-l tintesc pe ala
            @dybo66
            nu prea am cum sa-l pozez si sa-l filmez, dar o mama de bataie as putea sa-i dau.
            @andrei
            foarte bine 500 de RON, unde o gasesc? La ce distanta transmite, ca nu ma pricep n-am lucrat cu astfel de camere....unde as putea s-o montez, cat poate sa inregistreze....detalii te rog.
            @digedags m-am gandit si la asta....da' e ultima solutie la care o sa apelez....sunt dispus s-astept si 2-3 luni si ma duc dupa aia si-l ard.......vreau ceva mai sigur, mai eficient si mai rapid.
            Mai e mult pana departe!

Comment

thanks Andrei, dar practic cum se face , cum functioneaza?
              Oricum le-am dat un mail.....sa vad ce zic....eram curios daca poti sa-mi spui tu mai multe detalii practice....
              Mai e mult pana departe!

Comment

cineva mi-a recomandat o alarma cu pager.....cica merge pusa pe silent si ma avertizeaza pe mine cand umbla unu la roti de exemplu....Dar tre sa ma misc foarte rapid din casa pana la masina....si de asemenea pe cei de la UTI ca sisteme de supraveghere...
                Da' stiti ceva , daca se pot pune niste mini -camere de exemplu?
                Mai e mult pana departe!

Comment

@ michee eu am capota masinii putin sifonata( tot din motivul asta) dar de fiecare data ma impun , adica locuiesc aici aici parchez. adevarul este ca parchez linga bloc citiva ma cunosc de "cal breaz" si pot spune ca nu mai am probleme -se mai intimpla ca vin si parcheaza altii care sunt in vizita nu sunt din zona Am doua masini doar una o tin parcata acasa cealalta e parcata in curte la mine (Am cumparat o gradina la citiva Km de oras.) Oricum, daca nu circuli zilnic, sau nu depinzi de cealalta masina cauta-i un loc de parcare altundeva.
                  Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

@meseriasu....eu nu parchez chiar langa bloc....ca n-am cum n-am unde....m-as impune eu un pic, problem e ca nu-i prea cunosc pe astia de aici....la cine,unde?

Revenind la problema.....Are vreunu din voi o camera video, care face zoom si filmeaza noaptea? Cum merge?
                    Mai e mult pana departe!

Comment

eu propun sa desumflii rotile la toti chiar si tie si la ala cu pejo sa le lasi neatinse... o sa-l rezolve ceilalti

sigpic

Comment

varule......fara suparare, n-am chef de caterinca. nu pe threadu asta cel putin.
                        ps: ma duc sa dau o raita pe la masina.....
                        ps la ps: Iau cutitu si lanterna la mine......just in case.
                        Mai e mult pana departe!

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                          eu propun sa desumflii rotile la toti chiar si tie si la ala cu pejo sa le lasi neatinse... o sa-l rezolve ceilalti
                          gluma, gluma, dar ideea nu-i chiar de aruncat...conditia de baza e sa nu fi vazut de altii in timpul operatiunii
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

da gluma gluma dar eu chiar nu am ziso ca o gluma... credema ca sa mai intamplat asa in cartier eu si cu un vecin ne am gasit tot asa rotile desumflate si banuiam pe un nene cu tico am desumflat rotile la noi am mai cooptat un vecin si lea desumflat si el si avem un shemecher in cartier era paznic la un club de noapte dita mai shifonieru de om si conduce un bettle iam desumflat si lui rotile... a2a seara tico nu a mai parcat in fata blocului , a parcat la 2-3strazi distanta si asa se intampla de vreun an... nu stiu ce ia facut ``shifonieru``
                            ps fa rost de un compresor ca sa ai cu ce sa umfli rotile a2a zi

sigpic

Comment

rotile-s gaurite nu desumflate....deci erai sigur ca ala cu tico era? Altii nu mai erau pe-acolo? ...ca n-am inteles exact....
                              ps: sunt vreo 20-30 de masini in zona......nu-i chiar asa usor sa le desumfli.
                              Mai e mult pana departe!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google