Problema cu un dobitoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ca el o fii in proportie de peste 70%
    Its just a car ...

Comment

L-am vazut pe prost azi........la ora 8 iesea pe usa sa-si duca icra la scoala cred......Stiti unde sta? Pe acelasi palier cu mine.....el intr-un capat, eu in celalalt.....culmea nu mi-am dat seama ca el e decat cant am vazut ca se apropie de masina....
      Mai e mult pana departe!

Comment

Update: Azi am fost cu noyz sa-i prezint situatia
        "Prietenul" meu N-a mai parcat azi la interior......a avansat a parcat la exterior, ocupandu-i locul altuia.....ce parere aveti de asta?bulangiu,bulangiu...
        Mai e mult pana departe!

Comment

deci miche
          trebuie asa
          un pc
          o placa de captura(se monteaza in pc)
          o camera(care se conecteaza cu un cablu coaxial adica de tv la pc)
          distanta poate sa fie cam 100m intre PC si camera si camera trebuie si alimentata adica un fir subtire gen cele de boxe e ok de 0.75mm stiu aia la magazin

placa de captura vine cu un program si il pui sa inregistreze continu sau la miscare
          eu la magazin folosesc continu mise pare mai usor la vizionare
          la vizionare ai optiuni
          pot sa vizionezi si la viteze de 8X eul vizionez la 4x adica o ora in 15min...
          dece zic continu ptr ca , camera se activeaza si daca se misca o frunza in pom... vorba vine...
          acum zimi cam cat ai de la masina pana la camera adica un loc unde teai gandit sa pui camera... si iti zic daca se merita sau nu daca poti sa vezi ceva ca lumea sau nu...
          bineinteles sunt camerele de le pui pe balcon si bat tot cartieru dar pot sa ajunga la mii de euro un astfel de sistem...

sigpic

Comment

10x sonykele ptr detalii.
            Dar....nu cred ca se poate asa, ptr ca, dupa cum am mai spus...masina e foarte departe de casa mea. Deci nu pot sa ma duc cu cablu de la calc pana la.....aproape de masina unde-ar fi o camera.
            Am vb cu un vecin de la blocul de langa masina......as putea sa pun o camera la el pe balcon, sa vedem, mai ramane sa mai discut cu el si sa ma mai documentez si eu cu metoda DVR + camera video......ar insemna ca ambele sa fie la el pe balcon si sa inregistreze si eu sa vizionez apoi.

O alta solutie la care ma gandeam era cu camere in interiorul masinii....
            Mai e mult pana departe!

Comment

bafta .. :| prea multe idei bune . si nici una nepusa in aplicatie inca
              Its just a car ...

Comment

Cred ca n-ai citit bine threadu...mai citeste-l odata si spune-mi si mie care-i ideea aia asa extraordinara de o sa ma ajute pe mine sa-l prind pe ala din prima, fara echivoc.
                Mai e mult pana departe!

Comment

Originally posted by michee View Post
                  Cred ca n-ai citit bine threadu...mai citeste-l odata si spune-mi si mie care-i ideea aia asa extraordinara de o sa ma ajute pe mine sa-l prind pe ala din prima, fara echivoc.
                  gasesti tu o solutie pina la urma ......baieti din rahova nu duc lipsa de idei ...dar mare grija,nu ca baieti de la RAHOVA
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

@felixb
                    pai iti dai seama ca asta o sa fac......da' cand o sa ma duc sa cumpar aparatura, sa fiu sigur 100% ca o sa mearga exact asa cum trebuie si nu o sa am probleme cu ea si totul o sa mearga brici.

Raduprov zicea ca deja sunt o multime de idei bune si ca n-am pus in practica si asteptam sa-mi explice care-i solutia cea mai buna in viziunea lui.
                    Mai e mult pana departe!

Comment

Ma, eu l-am prins... L-am prins chiar cand se plimba cu cheia pe masina mea, din fata pana in spate...
                      Am ramas blocat pentru o secunda, nu stiam ce sa fac. Ma gandeam ca daca ma duc sa-i rup capu', o dau in altele, cu politie, cu tribunale, cu alea, dar nu puteam sa stau sa ma uit si sa-l las sa plece linistit. M-am dus direct la el sa-i cer explicatii (va dati seama ca nu m-am dus "stimate domn, ce ati facut aici?) si atunci a sarit sa dea in mine pentru ca l-am injurat. Ce a urmat, nu cred ca mai e nevoie sa spun, m-am abtinut sa nu-i dau la fata, sa nu-i las semne. In timp ce el tipa ca i-am rupt picioarele, m-am dus la masina sa vad pagubele. N-a apucat sa ajunga la tabla, nu a fost chiar asa hotarat, sper sa iasa cu un polis si sa nu fie nevoie de vopsitorie. Am chemat politia, au iesit vecinii, etc. Politia m-a luat pe mine "pentru atata lucru omori un om?". Deci... nu rezolvi nimic... Cand i-am intrebat pe domnii politisti, ce trebuia sa fac eu in situatia aia, mi-au spus ca trebuia sa sun la 112 si sa stau linistit. Pai bun, i-am sunat, si... nimic... Ba mai mult il intreba pe ala daca vrea sa depuna plangere impotriva mea.
                      Ce ma frapeaza pe mine, mui... tipul, e vecin cu mine, nu m-am certat niciodata cu el, nu am avut absolut nici o problema. Ne salutam, ce faci, etc si fiecare isi vedea de treaba lui. Cand m-am calmat, l-am intrebat, ba da' zi-mi si mie un motiv, ti-am facut ceva, n-ai loc de mine? Se uita la mine ca vitelul la poarta noua.
                      Chiar n-ai ce sa le faci acestor oameni, nici daca ii bati de 3 ori pe zi...
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Vitriol el nu are masina? pune niste acid sulfuric pe ea... tui mama lui ....
                        sigpic

Comment

un pitbull sub masina......flamand

Comment

rupe i capul + vopsea sau acid ! Spor la treaba !

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google