Problema cu un dobitoc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai eram sigur ca el , nu altii nu mai erau am facut totu in 5min dupa ce a venit sifonieru acasa adica la 6:30dimineata ca atunci ajungea in fiecare dimineata... dece eram sigur? ptr ca ne cunoastem cat de cat intre noi vecini si ne stim idiotii si el era cel mai suspect ptr ca masina lui era parcata intre ale noastre si doar noi aveam rotile desumflate adica era evident

sigpic

Comment

da tare expresia cu shifonierul asta da om

Comment

bah eu ma dau de ceasu mortii aici si voua v-arde de glume?
        Mai e mult pana departe!

Comment

nu frate te intelegem dar incercam sa te scoate din stare ta de nervozitate

Comment

Sunteti diabolici
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

da punem baza unui plan prin care sa il descoperi pe dobitoc

Comment

Securistii ce zic? Nu activeaza pe acest thread de frica sa nu se dea de gol?
                Mai e mult pana departe!

Comment

La ora asta scriu rapoarte sau stau prin tufe
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

astia isi fac altfel de planuri la ora asta

Comment

hai ma gata ma cu caterinca ce naibi mai tocmai voi
                      michee dar vreun prieten prin cartieru ala , care sa stea intrun apartament de unde se poate vedea masina nu ai???

sigpic

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                        eu propun sa desumflii rotile la toti chiar si tie si la ala cu pejo sa le lasi neatinse... o sa-l rezolve ceilalti
                        Un prieten de-al meu a ramas peste noapte la gagica-sa si dimineata si-a gasit capacul la rezervor rupt. Asta e dement, ce credeti ca a facut? A rupt capacele la rezervor la toate masinile din zona unde parcase masina. Bineinteles ca nu a dat nici un rezultat dar cine stie....
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Parerea mea este ca cea mai buna metoda este sa stai intr-o alta masina parcata intr-o zona mai ferita dar din care sa ai vedere spre masina ta si stai la panda. Cred ca e cea mai buna metoda si nu dai nici bani pe vreo camera video.

Comment

nu,stau cu chirie......crezi ca am timp sa socializez pe aici cand pierd cam toata ziua cu munca?
                            Mai e mult pana departe!

Comment

pai atunci sincer muta masina si impacate cu gandu ca suntem inconjurati de idiotii...

sigpic

Comment

@vali007
                                Cate nopti sa stau, intre ce ore......Cati prieteni cu masini sa chem?Sa mai discutat
                                @sonykel
                                1)o s-o mut....cam greu cu mutatu, cu locurile , dar o s-o mut...
                                2) m-am impacat de mult cu ideea,dar tot vreau sa ma razbun
                                Mai e mult pana departe!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google