If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
daca-i vorba de-numarat cruci ati avea ceva treaba intre urziceni si buzau... sunt locuri unde sunt cate patru
odata am reusit sa innumar cam 38 pe ambele sensuri dar sigur am ratat multe
Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
unul proaspat (de acum 40minute)... victima un radar MCV care circula pe contrasens si-a luat-o. deci si politia incalca legile. priviti cate echipaje de politie au venit sa ancheteze....!!!!
cupola si lateralele loganului is tabla fara nici o ranforsare. la impact lateral sau rostogolire loganul e conserva ...
tin sa te contrazic...in usi is niste profile U, cred ca is chiar in dreptul bandourilor...pe tavan ai in dreptul stalpilor B o ranforsare, aia pentru ce o fi? doar sa tina plafonul drept? nu cred :P
bari de ranforsare, nu se mai monteaza in masini ( in usi ) de nu stiu cand, erau prea mari, si grele, acum este alta tehnologie, alte materiale samd.
fostul meu opel avea aceste bari in usi, tevi rotunde...loganul nefiind an de fabricatie '86, are alt sistem, dar cu acelasi rol
on topic, faza cu muritul, poti merge pe trotuar si sa cada o bucata de mortar de 5 cm diametru de la un etaj superior, atat trebuie sa-ti sparga capul si poate sa mori...
mai ales la volan, is atatea necunoscute din momentul cand te sui la volan, ca nu ai ce face, doar sa te rogi sa ajungi sanatos
ultimul accident vazut a fost saptamana trecuta, intr-o seara, o tipa l-o lovit pe unul la semafor din spate...galben, omu pune frana, eram paralel cu el, aproximativ, cand vad doua lumini in oglinzi venind tare...poc, si gata, ea fuma si era cu ochii la casetofon, ca impactul fix in dreptul geamului fata al meu a fost...ala iese nervos, asta nici nu s-a sinchisit sa schiteze vreo grimasa gen, vai, ce am facut, o fi grav...nimic
si din asta putea sa fie lovit un pieton ce traversa, fiind primele masini la semafor...asta e
on topic, faza cu muritul, poti merge pe trotuar si sa cada o bucata de mortar de 5 cm diametru de la un etaj superior, atat trebuie sa-ti sparga capul si poate sa mori...
mai ales la volan, is atatea necunoscute din momentul cand te sui la volan, ca nu ai ce face, doar sa te rogi sa ajungi sanatos
bafta
sau de ex,uh mergi linistit cu 50 km/h,si vine altu cu 100,intra in tine,uh mori,el ibersunt atatea cazuri.....doamne fereste
O intamplare nefericita la Iasi, bine ca nu au fost mai multe victime... totusi nu cred ca suntem noi in masura sa decidem cu ce viteza circula tramvaiul sau a cui este vina!
Desi nu e cu 18+ il pun pentru ca e logan si e(tot) din zona mea. Un logan a derapat si a intrat intr-un santz de pe marginea drumului, la cateva minute a luat foc, nu stiu de ce. Am vazut azi masina, e dauna totala, fier vechi, inca nu a fost ridicata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment