Accidente (Must be 18+)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• filmulete de genul acesta ar trebui puse pe toate monitoarele din locurile publice. poate inconstientii vor trage ceva concluzii
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• L-am vazut aseara pe liveleak. In descrierea de acolo scria ca in Mazda au fost doua persoane care au murit pe loc (se vede si in imagini) pe cand cei din Toyota Land Cruiser, tot doi, au supravietuit.
      sigpic

Comment

• unul de ieri dimineata. se pare ca a atipit la volan. se grabea sa iasa de pe DN1 si a reusit sa mearga cam 2oom pe acel parapet. niciun ranit
        Attached Files

Comment

• Rusii astia sunt cei mai prosti soferi pe care i-am vazut vreodata...

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

• au o legislatie foarte pemisiva. dar sunt si catastrofe in trafic.
            oare cat o fi in rusia o asigurare RCA sau un CASCO ?

Comment

• Nu stiu dar cred ca sunt bogati cei care au firme cu acest profil ).

Comment

• sau falimentari la cate daune au de platit )

Comment

• Bogati sau saraci, problema e ca sunt un DEZASTRU in trafic.

Comment

• Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

• Accidentul a avut loc in noaptea de inviere. Erau 4 prieteni, 3 au consumat alcool, cel de volan nu. Au prins o linie dreapta de vreo 2km, cei din spate strigau sa-i dea blana sa vada cat prinde, au ajuns la un moment dat sa dea peste o denivelare din cauza unui pod, au sarit si au dat direct intr-un stalp de electricitate pe care l-au si rupt. Cel din dreapta spate a murit pe loc, cel din stanga lui a ajuns grav la spital dar si-a revenit, pasagerul din dreapta fata nu a murit din cauza socului, practic a zburat pe geam si s-a lovit la cap cand a cazut, iar soferul a iesit pe picioarele lui fara nicio zgarietura. A declarat ca ultima data cand s-a uitat la bord avea 160. Permis de 4 saptamani, al 3 lea accident, primele au fost tamponari.

Loganul era 1.6MPI
                      Attached Files
                      Cumpar volan de Duster

Comment

• Imi pare rau ca o zic...da' soferu' ala trebuia SA MOARA la accidentu' asta!
                        NU merita sa scape.
                        2 tamponari si un accident grav soldat cu un mort si 2 raniti grav in 4 saptamani de permis...
                        Cati ani are 18-20?
                        Pacat ca au patit-o nefericitii aia ptr. un retard!

R.I.P. ptr. victima decedata.

Comment

• 18 ani are tipul. Cei din spate erau frati, doar unul a scapat, iar cel din dreapta era proprietarul masinii, dar nu a condus el pt ca era beat.
                          Cumpar volan de Duster

Comment

• Actorul Paul Walker a murit ieri intr-un accident auto, Dumnezeu sa iL ierte. Ride or Die, remember? http://www.prosport.ro/sport-life/sp...ampaign=Gandul
                            sigpic

Comment

• Ceva finut...

Comment

• Probabil a fost victima vitezei sau pur si simplu a ghinionului. L-am intalnit in trafic.
                                Attached Files
                                sigpic
                                !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google