nu vedeti ca-i polei pe jos..."talpa" aia o fi fost 60 la ora :P
Accidente (Must be 18+)
Collapse
X
-
Comment
-
Stiu MCV l-am vazut si eu e la iesirea din bucuresti (Pantelimon), eu lam vazut cand era pe platforma , asta s-a intamplat la scurt timp dupa ce a aparut.De curiozitate si acuma e tot acolo? Da e varza frate cred ca a avut viteza de la dat peste cap in halu asta .....sigpic
Comment
-
Da, e in fata la Auto Marcus Grup si acum. De la Craciun e acolo.
Comment
-
masina e cu rotile in sus...dar e intreaga...nu are nimicPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Loganul ala e in Germania, la testul ADAC.
Comment
-
da da ma uitam la poza... si vedeam ca e intact...dupa ce s-a rasturnat.Vreau si eu unu de ala ...care nu pateste nimic dupa ce se rastoarna ;)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Plafonul trebuie sa fie indoit dar nu vedem noi.Last edited by andrei; 18 April 2007, 18:27.
Comment
-
Comment
-
M-am ingrozit ce am vazut pana acum.Sa ne fereasca Dumnezeu de un asa accidentFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by ChristnachtM-am ingrozit ce am vazut pana acum.Sa ne fereasca Dumnezeu de un asa accidentAm pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Comment
-
Vai de capul meu.Dumnezeu sa-l ierte.Nu mai puneti fratilor poze dintr-astea ca fac atac de cord si o sa vedeti un membru dus pe lumea aialaltaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
fratilor de cand m-am uitat la pozele de aici i-am dat mai incet cu masina...si in primele poze cu motociclistul ala praf facut(yo m-am dat cu un motor al unui amic si am mers cu 280 cu el)si nu mai cred ca ma mai dau cu el ca m-a ingrozit poza aiasigpic
astra h 1,7 cdTI
Comment
Comment