Trebuia scris la titlu langa 18 + NERECOMANDAT CELOR SLABI DE INGER
Accidente (Must be 18+)
Collapse
X
-
Originally posted by Logan 4 ever View Postcum sa fie distractie? Pentru tine e distractiv un accident?
cei din tim probabil au vazut masina, un adevarat avion.....Dumnezeu sa-l ierte pe proprietar
Comment
-
-
Aaa..Fereasca domnul de asa ceva...Strazile din romania "foarte" bine marcate si soferi incepatori teribilisti...
amaratii de ei...Au murit cu zile...Au zburat peste calea ferata si au aterizat cu rotile cabrate...Life is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Cateva poze cu un "mic" accident surprins la mare undeva de un prieten de-al meu din medias...
detalii inca nu stiu, dar il intreb ce si cumLast edited by bolo; 19 July 2008, 04:01.Life is short...play more!
Comment
-
Masini avariate.Attached Files
Comment
-
Asta e un accident petrecut vineri seara in jur de ora 21 in brasov la iesire...Eu era sa fiu prima masina lovita de asta din sant, bine ca am in reflex sa ma uit in oglinzi incontinuu.
tipul m-a depasit pe dreapta, unde se termina banda 1 dinspre rondul cu mecdonalds spre iesirea din bv, a lovit parapetul in dreptul terminarii benzii lui, atunci l-am vazut cand era paralel cu mine, am tras stanga brusc si violent, la 70 la ora, altfel ma lua, de acolo a lovit parapetu, din 10 in 10 metri, accelerand incontinuu, pana la urmatorul semafor cu SEAT pe dreapta. Acolo l-a lovit in spate pe altu cu un opel combo si a ricosat din ala intr-un stalp de iluminat care si ieri era pe jos indoit.
pozele zic tot, peste suta la ora, soferul beat craci, abea statea pe picioare, eu am fost primul si singurul care a sarit de l-a scos din masina, i-am oprit contactu si etc, era incepator la vreo 45 de ani de printr-o statiune de pe DN1, si masina era noua nouta...Idiotu...
a scapat doar cu un dinte miscandu-se...Masina...Daune totale...Am stat 1 ora la declaratii si etc...
slava dnului ca nu m-a lovit, nici macar zgariat...Attached Files- Buc 016.JPG (227.3 KB, 280 views)
- Buc 017.JPG (263.0 KB, 239 views)
- Buc 018.JPG (268.5 KB, 228 views)
- Buc 019.JPG (227.1 KB, 199 views)
- Buc 020.JPG (156.9 KB, 162 views)
- Buc 021.JPG (248.6 KB, 157 views)
- Buc 022.JPG (294.4 KB, 153 views)
- Buc 023.JPG (213.7 KB, 169 views)
- Buc 024.JPG (148.8 KB, 159 views)
- Buc 025.JPG (159.7 KB, 115 views)
Last edited by bolo; 30 July 2008, 10:02.Life is short...play more!
Comment
-
Nu vreau sa dau poze...Scrieti pe google...Badarel botosani...Sau boldea botosani ... mashina era masseratti...Nu comentez! Dumnezeu sa ii ierte si sa ne gandim d`acu cand ii dam talpa la masina...BftLast edited by Tudor; 30 August 2008, 01:59." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Credeti ca sunt 2 masini? NU! Este una singura!!!
L-am primit pe mail, dar nu stiu sa il pun. Este slideshow si nu il pot pune. Poza aceasta am gasit-o pe net.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
Comment