apai fereasca dumnezeu....era vw fox din cate vad....socant oricum
Accidente (Must be 18+)
Collapse
X
-
Este interzis minorilor si persoanelor slabe de inima
Imaginea unui copil care, in caz de ploaie, incepe sa sangereze
O imagine puternica, foarte realista, campania fiind chiar premiata la Festivalul de Publicitatea de la Cannes.
.................................................. .................................................. ....
Alte imagini socante
Imagini reale din accidente ... auto
Comment
-
-
eu unul nu am probleme in a vedea asa ceva......sper ca nu am deranjat pe nimeni cu pozele alea si daca am deranjat imi cer iertare........eu am vazut aproape ceva asemanator in urma cu vreo 11-12 ani....ma intorceam de la mare cu ai mei pe vechiul drum si o Dacie a intrat in pom cu o viteza ff mare si nu cred ca at fi vrut sa vedeti ce era acolo......tot cu organe interiaore de om pe sosea....baftaTraieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!
Comment
-
@Mario Popa, odata ce vezi asa ceva live, nu ti se mai face greata cand vezi in poze. Nu cred ca ai deranjat pe nimeni, pentru ca multi au pus poze asemanatoare.
@Loganu, azi esti tare sadic.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Incredibil!
Dar, se pare ca asta se intampla din cauza teribilismului si neatentiei!
Bafta!
Comment
-
Ok haideti ca vin eu cu o serie de filmulete,nu stiu daca au mai fost puse sau nu.Oricum pur si simplu filmuletele astea sunt bune pentru ca iti zici:"sa tin minte sa nu fac niciodata asa";unele sunt cu victime altele nu.
2 masini,amici banuiesc gonesc...pe la minutul 2 are loc accidentul
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Accident motor
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Semafor rosu
Last edited by Pacco; 3 September 2009, 13:19.sigpic
Comment
-
-
I came upon this crash..after a fast moving heavy rain, the highway flooded. about 2 feet.along came this 4 wheel at highway speeds.hit the water and rolled ...
a hiden camera shows us the most dangerous traffic light in the world. u would'nt wanna miss watching that...beleive me
Si asta nu imi vine sa cred,scaunul soferului a ramas intact...cat noroc sa ai???
Da,nu sunt cu mate pe jos...Nu sunt chiar atat de crud...
Totusi eu trebuie sa ma duc sa mananc ).Last edited by Pacco; 3 September 2009, 13:36.sigpic
Comment
-
Comment