of numai exista site-ul ...si in dimineata asta vroiam sa vad ceva dur
Accidente (Must be 18+)
Collapse
X
-
thread-ul asta e cat se poate de dur si irelevant pentru forum-ul asta.
facem din forum-ul logan club, Ogrish? asa ca daca nu mai exista site-ul ala, mutam pozele aici?
nici un politist sau medic nu vrea sa vada pozele alea, dar noi ne uitam la ele ca si cum ar fi fete goale...
nu-i de mirare ca stirile de la ora 5 au rating.Last edited by bogdan_1984; 11 September 2009, 10:49.sigpic
Comment
-
Eu am asistat la vreo 10 autopsii in decursului unui an de studiu asa ca pot zice ca nu prea ma mai impresioneaza nimic din domeniul asta. Cand zic autopsie ma refer la cazuri ce tin de medicina legal. Toate autopsiile au fost cu spanzurati, mutilati, carbonizati si asa mai departe.
Deci cine crede ca nu poate rezista unor imagini de genul asta le recomand sa nu se uite... Pana la urma si moartea face parte din viata.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
pai ar trebui sa fie si ceva dur,poate asa se vede ce se obtine in urma harfelor facute de catre unii si in care mor oameni nevinovati in cele mai multe cazuri,nu esti obligat sa te uiti bogdan_1984,exista thread cu glume si poze trucate daca iti e asa teama,eu unul in urma unui carnagiu prin 1994 vazut pe drumul dintre suceva si botosani ma linistit sa imi mai fac de cap la volan,spunea cineva mai sus sau in alt thread ca in momentul in care te sui la volan nu raspunzi numai de viata ta ci si de cea a celorlalti ocupanti ai masinii si nu numai,eu unul sunt si as fi de acord ca si la tv sa se dea genul de stiri cu accidente rutiere neblurate,poate asa mai indupleca pe unii sa mai apese pedala de acceleratie pina la limita "you are nuts" sau sa faca liniute in plin centrul capitalei sau pe cine stie ce strada aglumerata,vrei liniuta,cauta un loc ferit fara sa pui viata altora in pericol
pai era de asteptat sa al inchida,ca era foarte dursigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Cei care vor imagini netrucate pot incerca www.rotten.com unde sunt imagini destul de dure...(parerea mea)Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari
Comment
-
Rog moderatorii sa șteargă thread-ul asta pentru ca au fost postate imagini mult prea dure, zic eu care pot fi vazute si de copii sub 18 ani, sunt prea șocante si pentru un matur. Eu cel puțin nu o sa mai vizitez acest thread care i-l consider mult prea dur. Adevarat ca VIAȚA ARE PRIORITATE !
Comment
-
Pai cam asta e si ideea, sa fie vazut de cat mai multa lume si sa-si aduca aminte de pozele astea ori de cate ori apasa ceva mai tare pedala de acceleratie sau cand vor sa faca depasiri "la noroc".
Viata nu e intotdeuna roz, nimeni nu e invincibil, chiar daca spune ca el merge cu 300 la ora si nu i se poate intampla nimic pentru ca stie ce face. Pozele astea sunt rezultatul supraestimarii puterii de reactie a omului atunci cand se afla in spatele volanului.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
un accident urat pe varianta in Tulcea. din cate stiu, cel cu laguna avea viteza foarte mare, a pierdut controlul, a intrat pe contrasens in chevroletul aveo pe care la lovit puternic in partea stanga fata, dupa care s-a rasucit a intrat in sant cu partea din spate a masinii si s-a rupt toata puntea spate.
(calitatea pozelor nu este prea buna, sunt facute cu telefonul)Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.
Comment
-
Comment