Accidente (Must be 18+)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• atentie interzis minorilor si persoanelor cardiace

[QUOTE=vdmihai;412980]Nu accesati daca aveti probleme cu inima sau sunteti prea sensibil.

De fapt nu cred ca e o idee prea buna.Cred ca pentru asta imi trebuie acord sa il pun.!
    Daca vreti linkul mi-l cereti prin PM

@vdmihai - trimite-mi mie in PM adresa toata sa vada si ochiu meu,oricum stau cu sageata pe "x" in caz de emergency
    sigpic
    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Incercati sa verificati inainte sa postati ceva.

Comment

• ady62 eu l-am facut asa de aia nu merge,nu stiu cate persoane vor sa vada asa ceva.
        Ce ati vazut pe aici nu se compara.
        sigpic
        !

Comment

• Originally posted by vdmihai View Post
          ady62 eu l-am facut asa de aia nu merge,nu stiu cate persoane vor sa vada asa ceva.
          Ce ati vazut pe aici nu se compara.
          sa-mi dai si mie linkul im PM sa vad ce poate fi acolo.....eu oricum nu am probleme din astea ........... bafta
          Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• si eu vreau sa vad )

Comment

• Poti sa mi-l trimiti si mie?

Comment

• curiosi mai sunteti.
                mai bine v-ati duce la medicina legala sa vizionati acolo pe "viu"
                sigpic

Comment

• vreau si eu linku' pe pm te rog
                  laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Imag066.jpg Victima din incendiu post accident rutier! Pozata de un coleg! Daca tot va dati mari ca aveti stomacul tare...

Comment

• Atentie, imagini socante !

Rog persoanele sensibile sa nu se uite la urmatoarele filmulete
                      Grav accident rutier in Rusia
                      Alt accident produs in Rusia

Comment

• unii isi merita soarta dar trist e ca mor si persoane nevinovate in asemenea evenimente.
                        Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

• Originally posted by vasile78 View Post
                          [ATTACH]126581[/ATTACH] Victima din incendiu post accident rutier! Pozata de un coleg! Daca tot va dati mari ca aveti stomacul tare...
                          doamne...mi s-a facut rau...NO COMMENT:|

Comment

• un accident intamplat in 2007, in august undeva...locatia e intersectia de la lujerului, linia de tramvai 41, colt cu magazinul SIR, cei din sector 6 stiu prea bine intersectia...
                            din pacate pozele spun tot, abea se facuse intersectia respectiva, adica se modernizase, dar pietonii tot treceau peste tot, numai pe trecere nu...astea-s rezultatele. nu numai cei de la volan is inconstienti, pietonii is 90% inconstienti.
                            de ce? nu toti au carnet, nu stiu cum e sa-ti sara in fata masinii si sa nu poti pune frana, ei zic da-l in colo, are frana, s-o foloseasca ( am auzit asta de la multi ) si la noi nu exista din generala sa se faca ore speciale de trafic si etc pentru pietoni...
                            pozele is facute de un prieten, eu fiind atunci in germania....

PS sper sa nu fie prea dure, existand mai socande deja pe thread
                            femeia a traversat nevazand in fata ei basculanta ( nu inteleg cum ) sau a alunecat fiind ud, exact cand s-o dat verde de o plecat masina de pe loc, soferul nu s-a mai uitat cand a plecat de pe loc, asta fiind rezultatul
                            desi daca ma uit mai bine la poze, cred ca a traversat prin fata masinii, ud fiind ala nu a mai putut frana, si a trecut peste ea, ca vad ca si peste maini a trecut...jeez!
                            Attached Files
                            Last edited by bolo; 5 December 2009, 03:55.
                            Life is short...play more!
                            http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• stiu accidentul..stau in militari...groaznic!au mai fost in zona accidente asemanatoare....daca nu ma insel semafoarele dupa iuliu maniu zona lujerului pana la autogara,in special la veteranilor si la gorjului din motivul asta au aparut...era grav!ce sa zic,si pietonii traverseaza pe unde ii taie capul,si cum nu pra au cap multi uite ce iese!

Comment

• Bine ca pozele sunt de calitate mai slaba, trebuie sa ai sange rece sa le vezi, da mai ales sa le faci! Eu am fost la un accident rutier de genul asta si victima era un copil de 8 ani (in Galati pe centura, la depozite), of of, trist!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google