If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
fratilor de cand m-am uitat la pozele de aici i-am dat mai incet cu masina...si in primele poze cu motociclistul ala praf facut(yo m-am dat cu un motor al unui amic si am mers cu 280 cu el)si nu mai cred ca ma mai dau cu el ca m-a ingrozit poza aia
scuzati-ma dar asta realitatea si trebuie sa ne reveni sa nu mai mergem cu viteza....acest baiat"nevinovat"sia omorat prietenu,avea 120km/h,era baut si nu avea nici o protectie pe el(era cu motoru).Dzeu sa il ierte si Sal odihneasca in pace!
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
daca pe la noi in tara nu sunt piste de dragster...am vazut la tv in USA acolo piste daca iti arde sa mergi cu viteza te duci frate platesti si te disperi acolo
Ororile alea nu-s ceva nou dar trebuie sa te puna pe ganduri...macar un pic. i-ai vazut pe tembelii aia din BZ care au luat la suturi o pisica? Aia provoaca accidente de calibrul ala...fereasca
cine are curaj sa se uite pana la capat ca eu nu am reusit
atentie sunt foarte socante!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 http://www.accidente.as.ro/
50% din ce e acolo e vrajeala credeti-ma nu sunt pe bune decat 3-4 faze din alea...restul sunt modificate in PS....deci sa nu punem botul la toate falsurile.....va dau un exemplu si eu....este atasat si este falsificata poza.
imi pare rau ca nu am filmat pe baiatul si fata aia care au murit striviti de basculanta aia acum o saptamana pe plevnei in bucuresti cu motocicleta erau
fratilor am trecut la 3 metrii de ei si fata era calcata pe cap si gat iar baiatul era cu roata dubla pe burta si cu matele afara ,deci m-am albit la fata si acum sunt socat de ce am vazut
a dat si la televizor si in multe ziare
dumnezeu sa-i ierte pe toti cei care nu mai au viata si pe noi sa ne feresca dumnezeu de asa ceva
"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
ma gandeam la acel motociclist taiat in doua(mai la sfarsit) si ma intrebam de ce nu e sange pe jos mai deloc?acolo e un om taiat in doua,nu intepat la un deget
eu l-am vazut vineri pe baiatu care sa sinucis in constanta in parcarea de al delfinariu... cel cu datorii la cazino etc care si a taiat gatu... doamne a fost groaznic avea gatu secerat cu cuteru si atarna peste tetierea aproape....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment