If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu Exista Viata După Moarte – E Doar O Iluzie Spun Medicii
Dupa cum am mai spus: Dependenta omului de tehnologie a creat o involutie a sa...un handicap. Cautam sa dovedim ceva subtil prin material. Pai nu se poate asa ceva....in cel mai bun caz doar matematic se poate dovedi.
Intrebare: Cum dovedesti teoria relativitatii cu ajutorul tehnologiei???
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Teoria relativitatii generale (curbarea spatiala produsa de un camp gravitational puternic generat de o masa importanta in continuumul spatio-temporal) a fost pusa in evidenta in cadrul unor experimente (masurarea atractiei gravitationale solare in timpul unei eclipse )si observatii astronomice ("efectul de lentila gravitationala" produs de o galaxie, etc.) iar teoria relativitatii restranse in urma unor experimente fizice.
Intrebarea mea a fost destul de clara. Vorbim de fizica teoretica. Einstein nu putea pune in laborator genul de experimente de la care a plecat. Mai repet o data: astept un aparat care sa-mi arate relativitatea unui sistem sau macar s-o masoare.
Probabil ai de asteptat...tare imi e teama ca o sa afli ce este dupa moarte inainte sa apara respectivul aparat/dispozitv
Deci stati linistiti ca veti afla ce este dupa,fara indoiala,toti vom afla
Aici si vroiam sa ajung:
1. "conditionam" materia dupa ingusta noastra intelegere si pe baza asta vrem raspunsuri, lucru imposibil
2. intelegerea are o stransa legatura cu sistemul de valori al stabilimentului din care facem parte deci, oricate dovezi am avea sau am vrea, mereu ne vom opri la o anumita limita mentala acceptabila.
3. singurul limbaj prin care putem demonstra repere din afara spectrului pe care il percepem, este matematica, care la randul ei se "supune" punctului 2 (de mai sus).
4. A nega, la nivel subconstient este perfect identic cu a afirma, doar ca e vorba de grade diferite.
Negarea fara a studia este culmea ignorantei. A. Einstein
Cu asta am explicat de ce medicii aia prestigiosi bat campii. In sistemul asta relativ, ei se bazeaza doar pe factorul "creier". Lucru care duce eronat catre ceva...orice. Intr-un sistem relativist conteaza foarte mult notiunea la care te raportezi.
Speranta e in infinitatea de posibilitati pe baza a N puncte de reper. E mult mai intelept sa spui ca totul se transforma decat sa spui ca totul moare desi nu ai nimic concret.
Conceptul de "moarte" e doar o cauza a unei minti blocate in dualitate si care e programata sa filtreze doar "solidul"
Mai, dar oamenii astia de stiinta, au mult timp liber
E normal sa fie reactii electrice la nivelul creierului in momentele dinaintea MARELUI MOMENT deoarece, pana la urma, corpul lupta pentru inunitate si autoaparare...cel putin la nivel mental...dar, daca , din pacate organele nu te mai ajuta........finalul e doar unul..
Sa mor daca nu.......savantii astia vin cu tot felul de studii..sa ne spuna noua tot felul de tampenii!
Parerea mea!
Apropo "frate de baricade" : intradevar.......restul e Logan
Offtopic:
Schimbă-ţi culoarea la nickname că eu de abia am văzut ce scrie. Sau am eu o problemă ? Voi reveni cu informaţii.
Ontopic: Există viaţă după moarte. E simplu. Dacă eu mor, ceilalţi încă mai trăiesc.
Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Va recomand sa cititi www.lawofone.info. Un experiment care lamureste multe dintre dilemele omenirii.
Din Matrix - discutie Neo - Morpheus: ce numesti tu realitate? Cum definesti realitate? Doar ca atingi poti spune ca este real?
Omul, fiinta suprema pe Pamant, este mult mai slab dotat de natura decat un animal ca pisica sau cainele care pot simti cutremure, detecta sunete inalte. Omul a fost limitat prin programare pentru ca nu trebuie sa gandeasca decat putin. Iar societatea vrea sa gandeasca doar cu partea stanga a creierului si nu cu dreapta.
Oamenii de stiinta nu pot dovedi multe lucruri care trec la paranormal. Nu exista moarte, exista evolutie sau ramanere pe acelasi nivel. Suntem programati sa nu vedem multe lucruri, doar sa avem experiente pozitive sau negative pentru evolutia ulterioara. 50% pentru pozitiv, 95% pentru negativ. Toti suntem incarnari ale energiilor numite suflet pentru ca sa evoluam.
Moartea inseamna doar parasirea corpului de catre suflet. Sufletul ia toate experientele cu el pentru alte experiente viitoare. Energia nu se pierde niciodata. Vezi Einstein.
Cititi materialul si apoi vorbim. Luati pe capitole ca este mai usor de inteles: Piramide, Densitati, ...
discutia cu siguranta se va lovi de un zid al neintelegerii. gandirea omului este limitata probabil la 5-6 % din potential. e ca la motoare il resoftezi si ai 10% in plus.
parerea mea este ca in totdeauna invariabil cunoasterea paradisiaca te va arunca in cunoastere luciferica. este omul capabil de cunoastere cun. luciferica ?
Last edited by alessandro; 8 June 2010, 15:34.
Reason: Automerged Doublepost
Medici din mai multe universităţi si spitale de prestigiu din toata lumea... [SNIP]
Cine? Unde?... nu conteaza, oricum.
Ce treaba au medicii cu asta? E ca si cand "preoti din mai multe biserici de prestigiu" ar spune: "Medicii?! Nu stiu decat sa te ia la vrajeala si sa-ti bage mana in buzunar - daca e sa mori tot nu te scapa!" Ce are medicina cu religia? Nimic - si nici nu prea e indicat sa se ciocneasca. De asta am fost prevazuti cu mai multe buzunare...
nu vedem ce este in jurul nostru pentru ca de cand ne nastem altii ne arata drumul. banii, religia, politica. nu trebuie sa gandesti prea mult, trebuie sa fi adormit. sa fi sclav pentru altii. daca nu ar fi cele 3 enumerate de mine, cum ar arata societatea in care traim? este important ca atunci cand esti cu tine insuti sa te intrebi cine esti si sa nu te minti, sa fi corect cu tine insuti. Un film interesant este pe YouTube "They Live" vreo 10 parti. Mesajul este super al filmului. Si sa nu credeti ca nu au fost mesaje de trezire. Din pacate lumea este adormita.
si daca exista viata dupa moarte,ce facem?ne casatorim din nou,facem alta familie,servici,alte Loganuri,etc. sau traim liberi,fara obligatii,fara griji,fara datorii??
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment