If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu Exista Viata După Moarte – E Doar O Iluzie Spun Medicii
Cunoasterea luciferica inseamna sa explici si sa intelegi TOTUL prin complexitatea LUI...un fel de cunoastere intunecata...mai exista si o cunoastere empirica, adica sa raportezi totul la UNU, sa-ti dai seama ca totul e interconectat si una fara cealalta nu poate exista...Universul perceptibil exista datorita dualismului. Este necesar Plusul si Minusul ca ambele sa se poata manifesta.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
eu as merge pe ideea ca, Blaga prin cunoasterea luciferica doreste cunoasterea misterului prin sporirea lui.
iar cunoasterea logica/umana o numeste paradisiaca
deci consider ca asupra vietii de dupa moarte omul este capabil doar de o cunoastere luciferica. cu cat cauta mai mult sa descifreze misterul cu atat se adanceste mai mult in tainele sale.
Last edited by alessandro; 10 June 2010, 23:40.
Reason: Automerged Doublepost
Cine este interesat de a intelege Viata dupa Moarte poate sa citeasca Scarlat Demetrescu - Viata Dincolo de Mormant. Un punct de vedere detaliat, ma abtin sa emit pareri. La fel o carte buna este si Din Tainele Vietii si ale Universului tot de Scarlat Demetrescu.
Omul a fost un "spiritist" care l-a urmat pe Bogdan Petriceicu Hasdeu - care se tacanise, saracu', dupa ce a murit fiica-sa. Ambele carti le-a scris inainte sa moara. Mie mi s-ar parea mai credibila una scrisa dupa ;)
Spiritismul inseamna studiul lumii spiritelor. Lunga perioada si mie mi s-a parut cuvantul spritism ceva legat de a umbla cu necuratul. Total gresit.
BP Hasdeu a fost un mare spirit care nu a fost deloc tacanit. El a realizat un templu folosind geometria sacra la Campina, castelul Iulia Hasdeu. Informatiile despre proportii le-a obtinut de la fiica sa prin sedintele de spiritism. Apoi acest castel i-a permis lui si apropiatilor sai sa comunice cu lumea nevazuta prin ochii acestui trup. Au ramas jurnalele acestor sedinte de spiritism.
Cartile scrise dupa Demetrescu urmeaza aceeasi cale. Iti pot enumera scrise atat de romani cat si de straini. Demetrescu fiind unul dintre putinii care au dorit sa prezinte adevarul lumii de dincolo. Cu toate acestea cartea nu este pentru oricine. Cel care nu este pragatit pentru aceste taine este mai bine sa nu o deschida. La distanta de aproape 70 de ani se poate observa cum si in alte parti filme, carti despre spiritualitate cand vorbesc despre moarte o descriu ca si Demetrescu. Cel care a fost cunoscut doar poate de 0.00001% in Romania. Poate doar cei ce mergeau la sedintele domnului inginer Valeriu Popa in anii '90 sa-i fi auzit pomenit numele de cateva ori.
Este! Tu esti de pe lumea asta, sau de pe lumea ailalata? Ca sa stiu cu cine stau de vorba! ....ca daca vorbesti de pe lumea asta.... nu mai ai nici un haz...
Cand vei intelege anumite taine care intentionat ti-au fost ascunse pentru a-ti cultiva egoul in aceasta viata, sa te faca dependent de material, nu o sa mai iei mesaje ca ale mele drept amuzament. Pe tema aceasta o sa ma opresc aici. Am oferit doar cateva idei de cercetare pe tema acestui thread si nu vreau sa dezvolt. Fiecare este liber sa-si gaseasca informatiile de care are nevoie. Cel mai important este sa nu fiti niciodata superficiali in abordare. Ca ala este prost, ala dobitoc, ala dus cu capul.
Este! Tu esti de pe lumea asta, sau de pe lumea ailalata? Ca sa stiu cu cine stau de vorba! ....ca daca vorbesti de pe lumea asta.... nu mai ai nici un haz...
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
da' de ce ai crede pe unu' care iti vorbeste din spatele unui monitor si pe care nici nu-l vezi macar? poate ala vorbeste din buda...sunt sigur ca ti s-a intamplat, macar o data-n viata...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Decat sa va bateti capul cu intrebarea "Ce e dupa moarte?" (oricum o sa vedem toti, la un moment dat), mai bine v-ati intreba, ce faceti cu vietile voastre.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment