Studii desfăşurate in Seattle arată că vinul roşu consumat in cantităţi moderate previne unele probleme de sănătate
Un studiu făcut de specialiştii în domeniu din Seattle arată că vinul roşu poate preveni apariţia cancerului mamar şi protejeaza împotriva problemelor de prostată.
Vinul roşu se consumă de obicei alături de carne roşie, iar cel alb cu peşte. Un studiu recent, desfăşurat în Japonia, demonstrează că gustul neplăcut pe care îl simţim când consumăm vin roşu cu peşte este cauzat de fierul pe care îl conţine băutura.
Un studiu făcut de specialiştii în domeniu din Seattle arată că vinul roşu poate preveni apariţia cancerului mamar şi protejeaza împotriva problemelor de prostată.
Vinul roşu se consumă de obicei alături de carne roşie, iar cel alb cu peşte. Un studiu recent, desfăşurat în Japonia, demonstrează că gustul neplăcut pe care îl simţim când consumăm vin roşu cu peşte este cauzat de fierul pe care îl conţine băutura.
Comment