De plictiseala

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Tanana...trenu intecity cu peron pe dreapta soseste in gara Va multumim Tanana...
    si bufff cu dybo la pamant

sigpic

Comment

cam asa ceva

Comment

Originally posted by dybo66 View Post
        atat timp cat nu ai probleme tehnice e fain ai dreptate
        scuze ca nu m-am facut inteles din prima, mea culpa, ma refeream la probleme tehnice dintre scaun si volan...
        spike, te-au dat exemplu clar ca fiind unul dintre "cei mai pozitivi" la varsta man, te-au facut mos, asta-i adevarul... arde-i, nu-i ierta...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
          scuze ca nu m-am facut inteles din prima, mea culpa, ma refeream la probleme tehnice dintre scaun si volan...
          eu ma plictisesc invatand pe la cate o materie obosita...de, studentia...
          sau fiind la curs pe la cate o materie obosita...de obicei ma uit la ceva funny ca sa ies din starea asta, iar la faculta il am pe unu care tot timpu e cu gura pan' la urechi si ma face sa ma simt la fel daca stau langa el, deci in pauza mai facem mistouri
          If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

pai e bine ca tu mai inveti ceva

Comment

pai unele se pot invata, nu-s grele da e mult de citit si n-am chef sa le las pe toamna. ce dracu, vara e cea mai mare distractie...si nu numa in CT
              If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

lasa frate ca si eu sunt student si stii cum e nai retanta n ai prestanta si daca te chinui sa inv si te pica la ce folos si stii ca in restante intotdeauna e mai usor

Comment

plictiseala? cum dracu ? este si asa ceva?

aaaa..... ma prinde si pe mine la lucru in extra sezon. o plictiseala dinaia de n-am ce sa mai citesc nici pe forum
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

asta da plictiseala dar avand in vedere ca esti moderator te intelegem

Comment

@sonykel
                      @dybo66
                      @csebalyn

Ma pezevenghilor! va mananca capu'? las' ca va prind eu la inghesuiala!

Comment

gata sefu suntem baieti cuminti

Comment

esti ``baieti cuminti``
                          ca eu tot pezvenghiu raman... uitete la spike deja vorbeste ca batranii...
                          tiai comandat proteza si bastonu , deja?oau can reclame

ps total offtopic, azi am aflat o zicala nou si se pare ca nu o stiam , spre rusinea mea...
                          si cu p*la in cur si cu inima in rai nu se poate...

sigpic

Comment

bine frate ca ma lasi singur in fata uraganului

Comment

dybo66, abia acu poti sa zici ca esti singur, ca te las si eu...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu am o plictiseala in momentul asta ca ma uit la monitor si n-am chef sa scriu nimic...sunt obosit
                                Nici dupa o bere nu mi-a trecut plictiseala...mai bag una...
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google