http://www.promotiiactive.ro/produs-...6-j0-0-id.html . L-am gasit in Real, cand ma uitam la aparatele de aer conditionat, si vroiam sa va intreb daca e ceva de capul aparatului acestuia. Bani de AC nou, clasic, nu am, iar asta era pe undeva la 240 RON. Nu vreau sa faca minuni, dar macar sa raceasca aerul cu cateva grade. Camera unde as vrea sa-l folosesc, are maxim 13 mp. Ce ziceti?
Ce Parere Aveti Despre Acest Aparat?
Collapse
X
-
Eu am vazut asa ceva (adica, i-am vazut performantele)..e ok dar, trebe sa-i faci un sistem de aerisire( are un tub care trebe sa iasa afara!
-
posibil......
daca e asa , atunci nu-i trebuie!
Comment
-
Da, da, da...acum mi-am amintit..ceea ce vazusem eu, era aparat de aer cunditionat portabil.....
Corect!!
Comment
-
aparatul din link nu are nici o treaba cu aparatul de aer conditionat portabil....am vandut ambele produse si e diferenta uriasa in modul de functionare cat si in rezultate!acest aparat are un rezervor in care se baga gheata si un ventilator care cica ventileaza aerul rece produs de acea gheata!nu merita!aparatul de aer conditionat portabil este oarecum asemanator ca si forma,dar are alt principui de functionare....
Comment
Comment