Ce Parere Aveti Despre Acest Aparat?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Parere Aveti Despre Acest Aparat?

http://www.promotiiactive.ro/produs-...6-j0-0-id.html . L-am gasit in Real, cand ma uitam la aparatele de aer conditionat, si vroiam sa va intreb daca e ceva de capul aparatului acestuia. Bani de AC nou, clasic, nu am, iar asta era pe undeva la 240 RON. Nu vreau sa faca minuni, dar macar sa raceasca aerul cu cateva grade. Camera unde as vrea sa-l folosesc, are maxim 13 mp. Ce ziceti?
    Logan Ambition 1.6 8V

Eu am vazut asa ceva (adica, i-am vazut performantele)..e ok dar, trebe sa-i faci un sistem de aerisire( are un tub care trebe sa iasa afara!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Nu-i trebuie nici un tub care iese afara, nu e A/C portabil, are un rezervor unde trebuie introdusa gheata iar aparatul ventileaza aerul rece dat de gheata!

Comment

posibil......
        daca e asa , atunci nu-i trebuie!
        aham......Restul e LOGAN

Comment

Nu, nu se merita, Nici macar un grad nu o sa scada temperatura in camera.O sa ai parte de un pic de aer rece daca stai pe langa el.

Comment

Da, da, da...acum mi-am amintit..ceea ce vazusem eu, era aparat de aer cunditionat portabil.....
            Corect!!
            aham......Restul e LOGAN

Comment

este bun pentru masina cu convertor

Comment

Nu este bun aparatul asta nicicum, abia se simte ceva de la A/C-ul portabil, asta pentru o camera de camin, sa spunem. Din punctul meu de vedere este prea costisitor!

Comment

Nu ajuta la nimic acest aparat. Nu o sa faca decat sa creasca discomfortul prin cresterea umiditatii in camera datorita ghetii care se va topi rapid! Se comporta ca un ventilator normal in spatele caruia pui 2-3 sticle de apa inghetate.
                  sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Pentru clima noastra nu prea e ok. Creste umiditatea din aer si asta e bine doar daca stai prin Nevada
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

O jucarie din asta am vazut in cabinetul stomatologic unde merg eu. Sa stii ca nu e chiar de aruncat, adica isi facea treaba destul de ok. E totusi o diferenta fata de ce e afara.
                      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Imi poate cineva spune cam ce dimensiuni are?

Comment

A/C portabil destul de bun vand eu aici... I-si face treaba destul de bine pe zilele astea toride.

Comment

aparatul din link nu are nici o treaba cu aparatul de aer conditionat portabil....am vandut ambele produse si e diferenta uriasa in modul de functionare cat si in rezultate!acest aparat are un rezervor in care se baga gheata si un ventilator care cica ventileaza aerul rece produs de acea gheata!nu merita!aparatul de aer conditionat portabil este oarecum asemanator ca si forma,dar are alt principui de functionare....

Comment

Aseara aveam vreo 40grC in casa, cat dureaza pana se topeste gheata din rezervor la temperatura asta??

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google