Caut Tv Tuner Extern

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Caut Tv Tuner Extern

caut un tv tuner extern pentru un laptop, la un pret sub 100 lei. in brasov la magazine am gasit doar la 200. pe net am gasit pe mai multe site-uri, dar stocuri 0. unii au zis ca in 2-3 saptamani imi aduc la comanda, dar nu m-a mai sunat nimeni. e vorba de produsul din link-ul de mai jos.
    tv tunerul vreau sa il iau pentru medicul veterinar care mi-a tratat cainele si m-a rugat sa ii fac rost de un tv tuner pentru laptop, la un pret mai mic decat cel din magazine. undeva in jur de 100 lei maxim. numai sa gasesc un site care sa aibe in stoc si sa imi livreze produsul. poate voi stiti, sau gasiti ceva 'valabil', ca eu nu gasesc decat anunturi expirate

daca gasiti/stiti voi ceva, as dori sa aiba cat mai multe din functiile celui de mai jos.

p.s. am deschis intentionat la discutii generale, pentru ca am nevoie mai mult de informatii. nu se incadreaza in sectiunea anunturi.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Cei care aveti, imi puteti recomanda si mie un TV Tuner EXTERN pentru a-l folosi pentru un monitor LG 1919S care are doar o intrare?
    as dori ceva de calitate , sa aiba si captura.

Comment

Pai, daca vrei sa il folosesti doar cu monitor, iti trebuie un stand-alone, extern, iar oferta este destul de diversificata, exista un tuner leadtek in jur de 200 lei, la emag destul de bun, cu intrare analogica si digitala (DVB-T). Pana in 100 lei, nu gasesti tv-tuner extern pe USB, iar stand-alone, nici atat.
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google