La multi ani csebalyn
La Multi Ani!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mersi de urari...Chiar o surpriza placuta sa ma vad felicitat pe forum...Mersi la toti, numai bine va doresc si eu. Sa ne vedem/auzim sanatosi cand s-o putea. Pana atunci, cu grija, ca drumurile-s nemarcate si pline de gropi....Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
La multi ani Csebalyn !!!!Multa sanatate(pt tine si famile si pt golanel) si multa fericire!!Si la multi bani :P
scz intarzierea dar abia acu am avut ceva timp liber.." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Comment
-
La multi ani tuturor celor nascuti in ziua de 25 septembrie! In special, colegului boris, care nu vad sa apara in lista sarbatoritilor si fara de care n-am mai zambi atata la intalnirile din tm sa traiti cu totii!Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by csebalyn View PostLa multi ani tuturor celor nascuti in ziua de 25 septembrie!
La multi ani si tie si aniversatilor.Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...
Comment
Comment