La Multi Ani!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La multi ani Valy(ct-xx-VGT) , si sa fi sanatos ! Te mai asteptam pe la intalniri, ok?
    Cu stima, FLO !
    , sunt cu ochii pe voi !
    :thumbsup:

Comment

• cine implineste astazi un an de la infiintare? va zic eu www.LoganClub.ro !!! asa ca nu pot decit sa-i urez un enormus gigantus
      Last edited by crististreulea; 21 November 2007, 12:45.
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• a implinit...in 19 noiembrie
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• contorul a fost activat la 2 zile dupa infiintare, deci s-a decalat cu 2 zile mai tirziu asta insemnind ca acel la multi ani are intirziere de 2 zile. si ce daca? niciodata nu e prea tirziu asa ca inca odata si sa traiasca
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• la multi ani www.loganclub.ro

si cit mai multi useri

p.s. tot dupa contor ma ghidam si eu.

Comment

• Sa traiasca, sa-n floreasca si in membri el sa creasca!!!
              In tara momentan.

Comment

• la multi ani !!

Comment

• La multi ani LOGAN CLUB! Sanatate si bunastare membrilor Celor care au infiintat LOGAN CLUB le urez sanatate si mult succes in continuare
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• La multi ani sa ne traim! A trecut deja 1 an? Parca ieri eram doar 3-4 pe forum. Ce amintiri.

www.logan.ro, unde ne-am intalnit prima data vad ca nu mai da niciun semn de viata. Pacat.
                    numar secundele

Comment

• da, "La Multi Ani !", domnilor co-forumisti. Sa traim (mai) bine !
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Si eu am implinit un an pe forum acu' doua zile...:p
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

• la multi ani pentru cristi_xp si pentru toata lumea la fel
                          toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• "La Multi Ani" LoganClub
                            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• La multi anu tuturor celor ce azi isi serbeaza ziua de nastere iulian_vis , Cristi_Xp
                              Sa fie fericiti alaturi de cei dragi !

Comment

• la multi ani si din partea mea baieti

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google