La Multi Ani si tot ce iti doresti laur200445
La Multi Ani!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
La multi ani dbajan123!
Comment
-
Of...
Eu am trecut la alta "versiune" pe 14 Ciresar dar nimeni de aici nu a indraznit a-mi zice La Multi Ani...
Off...Of....Vai...Vai...
Eu va zic tuturor sa aveti vieti Senine, Implinite si Luminoase!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Desi e cam tarziu, iti zic eu La multi ani si tot ce-ti doresti!
Daca tu nu pui data nasterii, noi de unde sa stim ca a fost ziua ta?
Comment
-
Aaa...
Mizam pe faptul ca voi (moderatorii) aveti acces la ea (se pare ca doar "am presupus", realitatea fiind alta ).
Multam fain Andrei! (si celor care mi-au urat); gandurile bune-s mereu cu caldura primite!
P.S. De felul meu sunt genul care este in egala masura si serios si cu o doza de umor; randurile de mai sus nu au nici cea mai mica doza de ironie; doar amuzament!Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
-
Eu pot sa vad data nasterii, dar e prea greu sa iau fiecare user in parte, sa notez data si sa ii urez La multi ani de ziua lui.
Comment
-
Deci eu vreau sa-i urez La Multi Ani lui Dilimache!!!
La Multi Ani!!!Sa ne traiesti!!
Dilimache de 25 de ori!!!
Oameni buni azi este SARBATOARE...Sfintii PETRU si PAVEL,deci La Multi Ani celor care poarta aceste nume!!!Last edited by D-FENS; 29 June 2008, 17:09.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
La multi ani ufo si Sebastian.C!
Comment
Comment