La Multi Ani!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La multi ani Lucian, crististreulea de ziua numelui si tuturor ce poarta numele de Cristi, Cristina, Craciun,...

Comment

• " LA MULTI ANI" lupulucian si tuturor!
      Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• La Multi Ani lupulucian.Te-ai nascut intr-o zi foarte speciala.Nu sunt multi ca tine.Sa fii sanatos si fericit alaturi de cei dragi.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• La multi ani lupulucian si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa!
          sigpic
          Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• LA MULTI ANI! Multa sanatate si bucurii LUPULUCIAN! Asijderea CRISTISTREULEA! Deasemenea, multa sanatate tuturor loganistilor cu numele Cristian& Cristina !
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• la multi ani lucian, sa fii acelasi om deosebit, tata si sot, pe care am avut sansa de a-l intalni si pretui!
              sa fii sanatos si sa-mi dai invitatie la nunta fetitei tale peste10-15 ani si sa pot sa dansez cu mireasa un vals boston!
              Last edited by valeriuciprian; 25 December 2008, 12:55. Reason: Automerged Doublepost
              Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
              Andreea Trifu

Comment

• Fratilor sunt coplesit. Este prima zi de nastere, si o spun pe bune acuma, in care am avut parte de asa ceva. Cum mai spuneam pe alt forum, anul trecut nu eram asa bogat. Anul trecut nu va aveam. Anul trecut nu eram membru loganclub. La inceput n-am realizat, dar loganclubul a intrat incet incet undeva in adancul meu si acum face parte din viata mea, la loc de cinste. Va multumesc tuturor, ca existati si ca sunteti sufletul acestui club. Sarbatori fericite si La multi ani.

Comment

• Daca la 25 de ani e prima zi de nastere si esti coplesit de cei care au facut urarile de bine la 100 ce ai sa mai faci? Ai sa devii FFFF bogat si ai sa ne uiti?Nu ,NU merge asta,in baston si tot ai sa ne ajuti si ai sa ne arati ca mai poti face ceva in care sa starneasca si interesul altora care vin din urma .Eu asa cred Sa fii iubit de cei apropiati. Hai gata ,nu mai plange ca ai sa umflii parchetul . Multi Ani sa ne traiesti .

Comment

• La multi ani, frati loganisti!

respect in trafic, semnale, sa nu blocam intersectiile de drumuri, sa nu stam ca vacile pe treceri, sa conducem cat mai profesionist, sa nu facem pe noi pentru doua secunde, sa nu claxonam cand se face verde si cel din fara intarzie 3 secunde, asta e, chiar daca mai pierdem un verde odata nu murim, mai rar cu flash-urile de "da-te in plm mai incolo ca trec eu" si mai des cu flash-urile de "hai frate, baga-te ca te las", etc.

salutari de la toba
                    Last edited by toba; 25 December 2008, 18:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Luci, daca nu esti destul de bogat, uite si de la mine: Sa ai parte de fericire, bucurie, dragoste si bani (deh, tunaritul masinii costa). Frumoasa zi de nastere, de Craciun!
                      Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Pentru crististreulea un sincer La Multi Ani!Sanatate,fericire si sa auzim numai de bine!
                        La Multi Ani si celor care poarta numele de Cristi!
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Se pare ca platinatului cu Prestige de la Bacau nu i-a ajuns paranghelia de Craciun si vrea sa o mai comita o data...bun moment ...La multi ani!!! nsa multa sanatate si distractie placuta
                          sigpic

Comment

• LA multi ani dragi colegi ai Logan CLUb. Iarta-ma Luci....LA MULTI ANI pt ziua de ieri, mi-am pus in cap sa te sun,dar m-am luat cu saniusul.....nici azi nu e prea tarziu :P
                            LA MULTI ANI ...NSA {Stefan}...Daca faci o intalnire fulger azi sa dai de beaut.......anunta-ma si pe mine...
                            Last edited by cristi3775; 27 December 2008, 09:03. Reason: Automerged Doublepost
                            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• LA MULTI ANI! nsa...multa sanatate si tot ce iti doresti in viata...la fel si celorlati ce isi aniverseaza ziua de nastere astazi

Comment

• La multi ani nsa!
                                Off topic: Cam multi organizatori de intalniri s-au nascut in perioada asta.
                                sigpic
                                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google