La Multi Ani!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la multi ani domnu rasturnator de situatie multa sanatate ca'i mai presus decat toate...restu' vin de la sine...

Comment

• Mersi de urari, tuturor...Si la randul meu, zic celor nascuti azi "La Multi Ani!"< sanatate si sa va dea Dumnezeu numai bine!
      sa traim (mai) bine
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• La Multi Ani sa nu dai ban azi, sa fii fericit, si sa iti iei loganasul cat mai repede.
        Iti doresc eu tie, ce-mi doresti tu mie, dar sa ti se intample tie. (Cred ca e cea mai corecta urare)
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• la multi ani si lu vip3rutzu

Comment

• La multi ani Seba!
            Numa bine!
            aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• La Multi Ani Seba, toate cele bune si multa sanatate
              La Multi Ani Viperutuleeee, te asteptam azi cu berea la intalnire, tot la Kiseleff ne vedem.....sanatate si toate cele bune
              Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• Cu o mica mare intarziere, La Multi Ani Seba si Viperutzu!
                Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• La Multi Ani BobbyG3.....sa na traiesti o mie de ani si sa ai parte de tot ce-ti doresti......sa-ti tunezi topitura la Mittal ..........sa ne traiesti Bobinaaa si diseara te asteptam cu bereaaa
                  Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!!

Comment

• La Multi Ani Bobinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Multa fericire si sanatate.....si las-o mai moale cu cola aia
                    Sa ne traiesti, bre!!!

sigpic

Comment

• La multi ani Booby
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• la multi ani aleXspeed
                        low....&.....slow

Comment

• Multumesc mult alexutzu!! Abia am intrat in casa, ma resimt, trag tare din greu zi de zi ca sa strang monetar imbunatatesc masina, nici la intalniri nu prea am mai dat. De cand am luat permisul acum 10 luni si o zi + masina, nu m-am mai bucurat ca trece timpul, imi place sa raman mic, la propriu chiar ca sunt). Multumesc inca odata.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Niciodata nu-i prea tarziu asa ca iti urez si eu La Multi Ani!

Sa fii sanatos si mult mult succes!

Toate cele bune alex,
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• D-FENS la multi ani tot ce iti doresti sa se implineasca
                              sigpic

Comment

• bogdan_1984 La multi ani!!! si distractie maxima...o data in viata faci frumoasa varsta de 25 de ani

D-FENS La multi ani!!! si distractie placuta alaturi de cei dragi.Multa sanatate.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google