Cel mai rapid BMW din lume!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

M5-ul modificat de G-Power face 0-100 km/h in 4,2 sec.
    Brabus S V12 S Biturbo face 0-100 km/h in 4 sec. Deci nu e cel mai rapid model cu patru usi existent in lume.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Se pare ca transmisia e conceputa pt. viteza in detrimentul acceleratiei!Bun!Astea sunt datele empirice, oare in realitate le atinge?totusi e o masina cu un centru de greutate destul de ridicat pt. asemenea viteze...nu mai zic de aerodinamica, etc!De obicei formele sunt altfel decat in cazul de fata!Oare stabilitate?Dar ce mai conteaza...la viteze foarte mari se merge doar in linie dreapta

PS: Nu am inteles de ce in general germanii limiteaza bolizii la 250 km/h...inclusiv M6...sau M5...sau AMG CL 63
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

tare de tot bravo lor

Comment

tari astia de la G-Power cu supraalimentarea lor

Comment

Originally posted by darksid3 View Post
            Se pare ca transmisia e conceputa pt. viteza in detrimentul acceleratiei!
            Finally, cineva si-a dat seama ca nu prea poti obtine o masina care sa fie cea mai tare din segmentul ei(sedan in cazul de fata) atat la 0-100 cat si la top speed.. Ori un ori alta...
            numar secundele

Comment

Originally posted by andrushk_mib View Post
              viteza ca viteza, dar si acceleratia cred ca e fantastica la bmw-ul asta...
              Crezi?
              Ma intreb dc vi sa pare asa tare 730 hp, sunt filmulete pe youtube cu mustanguri de 900 hp dar cel mai mult ma uimit unul de 2000hp care era la un dyno test si era legat cu 4 franghii. O fi fake? Cautati si voi '2000 hp' sau 'mustang 2000 hp'
              turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

hai sa revenim la loganurile noastre dragi

Comment

Originally posted by Marius View Post
                  Finally, cineva si-a dat seama ca nu prea poti obtine o masina care sa fie cea mai tare din segmentul ei(sedan in cazul de fata) atat la 0-100 cat si la top speed.. Ori un ori alta...
                  Se pot construi astfel de masini: pentru bmw asta ca sa aiba si acceleratie pe langa top speedul de 400km/h ar trebui construita o cutie de viteze cu vreo 10 trepte...
                  turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

DA!...una dintre ele este Corvette Sledgehamer!Prinde suta in mai putin de 4 secunde...iar viteza maxima peste 400 km/h!Interesant e ca americanii au reusit performanta asta in 1988...pe vremea aia la noi se mostenea Dacia din tata-n fiu!

PS: Are 898 CP la un motor de 5.7 L V8....oare cum o fi?Eu am condus unu' de 400 si ceva si era avion de lupta pe bulevard!
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google