[Este Fumatul De Narghilea Daunator?]

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Este Fumatul De Narghilea Daunator?]

Azi neavand ce face am vb cu niste prieteni sa mergem la un alt prieten sa fumam narghilea. Dar acum ma roade o intrebare ...credeti ca fumatul de narghilea este daunator ?

...trebuia deschis la constanta
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

ma din cate stiu eu nu este nociv dar are si calitati rele care in timp.....paaaaaaaaaaaaaaa
      sigpic
      Iti faci poze in oglinda.....pitipoancooooooooo

Comment

nu este la fel de nociv ca tigarile dar cu timpul (mult) am inteles ca se depune ceva pe plamani si dupa cum stiu eu nu are nicotina ... am avut narghilea cumparata din bazar din instambul cu tutun de acolo pana mi-a spart-o cineva ..... nu mi-a facut nimic rau , nu m-a usturat gatul, nu am tusit sau avut alte simptome similare cu cele provocate de tigari
        Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

instanbul tata , nu instambul....mai aveai umpic si ziceai somnanbul....
          ON , si eu am o narghilea , sa nu puneti alcool in loc de apa in acel vas ca visati frumos 3 zile si datul la rate e obligatoriu.

Comment

si noi ne gandeam sa punem whisky O_O

Comment

A mai fost intrebarea asta. Deloc nu esti atent! Uite aici.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

eu am pus cu niste prieteni vin in loc de apa mai mult de curiozitate si sincer ca nu am avut nimic.pe moment ne luase putin de cap dar nea trecut...
                sigpicPe vremuri Dracula se hranea cu fete virgineā€¦azi, 2012 a murit de foame.

Comment

@vitriol : scuze nu gasisem...
                  daca nu este bun topicu' il puteti inchide,voi citii pe celalalt

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google