OooPppSsss!!! Need Help!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• OooPppSsss!!! Need Help!!!

Pe data de 3 februarie ma indreptam pe bulevardul Iuliu Maniu de la piata Gorjului spre Politehnica deoarece aveam examen la facultate!Eram foarte grabit ca intarziasem si am calcat-o,dupa Core Lujerului(pe prima strada in dreapta)era un radar.Am trecut destul de tare pe langa el(cand m-am uitat pe ceas aveam cam 130 kmh,si cred ca in dreptul lui aveam cam 110-120)am facut stanga repede sa intru in politehnica si am vazut in retrovozoare cum trece radarul pe bulevard cu o viteza foarte mare si cu girofarul aprins.Exista sansa sa ma fi sprin pe film(sau poza).Masina este inmatriculata pe numele mamei mele care nu are permis.Daca imi vine acasa citatie ce pot sa le spun politistilor ca sa scap basma curata?
    Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

daca esti sigur ca era radar... fara suparare fa o fundita ia niste foliide de cadouri si impacheteazati permisu si dute cu el la sectie dupa ce primesti scrisorica acasa... o sa ramai cam 6luni pieton sau 4luni daca iei examenu si faci un memoriu ptr reducere...
    sau gasesti pe cienva cu permis care nu prea conduce ii dai o suma si il pui sa declare ca el conducea...

sigpic

Comment

ca nu erai tu la volan... dar trebuie sa le dai un tap ispasitor unul care nu are ce face cu permisul

Comment

aceeasi faza am patit`o si eu..eram pe la tisita limitare de viteza la 70 eu aveam 110 si la cativa m de indicator ascuns dupa un tir era radaru`...cand am trecut pe langa el clar ca m`a luat cu 110..da` au trecut 3 luni de atunci..si n`am prmit nimic...aceeasi situatie..mama e proprietar eu conducator

Comment

daca era limita 70 si esti sigur ca nu aveai 120 scapi usor o amenda si puncte...

sigpic

Comment

110 aveam ..ma astept la amenda si puncte dar pana acum n`am primit nimic acasa..sper sa nu primesc..un prieten a primit`o prin posta dupa 5 luni si o sapt

Comment

de 5luni nam auzit dar am auzit de 3-4luni

sigpic

Comment

Daca vine acasa citatie vine pe numele lui mama si cum ea nu are permis o sa trebuiasca sa dea un tap ispasitor,zice ca nu stie cine a fost la volan si sa o lasa sa faca investigatii si se da la fund.
                Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

ce simplu. Nu? - parerea ta

Comment

am vazut cu ochii mei hartia venita prin posta...si poza cu masina si ora la care a fost facuta poza...la noi orice e posibil

Comment

Daca vine acasa vre-un postas cu recomandata ii zic ca nu mai locuieste nimeni acolo,si ca eu sunt doar instalatorul.).

Comment

da da..cum sa nu... )

si mie tot varianta cu tapul ispasitor mi se pare cea mai buna...asta daca vine o amenda ceva...
                        0.9 tce SL plus

Comment

dar exista posibilitatea sa nu imi fi vazut nr de inmatriculare si de asta sa plece dupa mine in graba???

Comment

Eu zic sa incepi sa te maturizezi si sa nu-ti mai faci iluzii.

Comment

stuke daca mama tu nu le zice cine conduce poate vi acuzata ca ``ascunde infractoru`` chiar dosar penal sau ca a condus ea fara permis...

sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google