OooPppSsss!!! Need Help!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nush ce sa zic!!SPERANTA MOARE ULTIMA!!!
    Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

pe tata anu trecut de 3x lo prins radaru `)
      Its just a car ...

Comment

Originally posted by Stuke View Post
        dar exista posibilitatea sa nu imi fi vazut nr de inmatriculare si de asta sa plece dupa mine in graba???
        Nu.. esti filmat/pozat si tu stai linistit .... . O sa'ti vina amenda plus solicatare sa te prezinti la sectia X pentru a preda permisul ...

Comment

Am luat si eu asta vara un radar fix undeva prin judetul Vaslui. Si am tot asteptat. Daca iti vine, va veni pe numele mamei tale, si tre sa faca o scriere prin care indica cine era in masina. Ca daca nu face asta, se considera a fiind furata si alte chestii, si banuiesc ca nu a declarat-o la furturi, nu ?
          Apropos, cum a fost examentul?
          Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

dute la biserica si pune o luminare si roagate sa nu fii filmat sau pozat. avind in vedere ca s-au luat dupa tine imediat, e posibil sa nu fii filmat
            spera, speranta moare ultima.
            de retinut ca speranta e cea mai mare curva, te inseala la greu
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Eu trec zilnic pe Iuliu Maniu, de la un capat la altul si niciodata n-am vazut radar dupa Cora. Esti sigur ca aveau radar si nu era o simpla masina de politie?
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                avind in vedere ca s-au luat dupa tine imediat, e posibil sa nu fii filmat
                No .. s'au luat dupa el pentru ca era considerat pericol public ( daca nu'l filmau nu se luau dupa el pentru ca nu aveau dovezi ... il opreau degeaba. Ce zicea domnu' politist: " Bai tinere mi s'a parut ca ai trecut cu 130 km/h. Am dreptate?.. Recunoaste! ".. Daca era radar sigur l'au filmat. Mai exista si varianta lui Andrei sa fi fost o simpla masina de la rutiera.

Comment

130 km in oras ? cred ca aveti probleme.....sigur nu o sa ai peremisul pe perioada
                  lunga chiar daca scapi de data asta...

Comment

Azi am trecut iar pe acolo si era masina de politie tot in acelasi loc
                    dar fiind trefin am avut timp sa studiez problema.Era o masina de politie care filma masinile parcate illegal.
                    Frana de mana trasa pana in tavan,treapta a-II-a cu pedala in fund.....peste 5000 rpm=DRIFT nu altceva!

Comment

La 12:30 am trecut si eu si nu era nici o masina. Unde mai exact ai vazut-o?

Comment

dupa cora al doi-lea scuar.Sunt masini parcate pe mijlocul strazii acolo(era o corsa si un rav4 azi)innainte de T.V. cu 100m aprox.

Comment

Da, nu am vazut-o. Probabil plecase.

Comment

130 km/h in oras?! Fara suparare dar, daca era dupa mine ar fi trebuit sa stai vreun an de zile pe bara, timp in care sa te gandesti serios la ce s-ar fi putut intampla... si pe Iuliu Maniu care e un bulevard destul de circulat. Si eu am fost student si plecam in ultimul timp la examene, dar mai mult de 90 km/h nu mergeam.

STOP ACCIDENTELOR RUTIERE, VIATA ARE PRIORITATE!
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

astazi pe la 18.30 iar am trecut pe iuliu maniu in zona cora si era un echipaj de politie cu o solentza,de data asta,fara insemne.

Comment

Trec in fiecare dimineata pe acolo si niciodata n-am vazut masina de Politie, de acum o sa fiu mai atent.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google