Chestii ciudate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chestii ciudate

Salut. Am facut acest thread pentru ca am gasit o poza care e mai deosebita si ma gandeam ca poate aveti si voi poze cu masina, asa, mai altfel... Am facut o poza la 18:04, cand aveam 1840 de km la bord!
    Daca nu e OK, se sterge, no problem!
    Attached Files
    1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Mie-mi place ideea. Am eu o "chestie" pentru coincidente de-astea ciudate mai ales care tin de cifre. Nu am poze din pacate.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

huuuuuh......paranormale.....eu zic sa-l chemam pe agent Muldar.....
      Mai e mult pana departe!

Comment

Originally posted by michee View Post
        huuuuuh......paranormale.....eu zic sa-l chemam pe agent Muldar.....
        ei, esti tu un pic mai realist poate, dar coincidentele astea sunt interesante, indiferent despre ce fel de coincidente ar fi vorba... atunci cand am facut poza, mergeam cu aprox 1km/min, si mi-a parut rau ca nu am facut poza la ora 18:00 la 1800 km, ca eram acolo si urmaream!

Comment

aveam si eu o poza de genu asta la ora 22:43 si 2243 km sau ceva de genu...

sigpic

Comment

Chestii ciudate...Acu' juma de ora am fost la un amic posesor de Opel, cu vreo 20 de ani de carnet in spate. Pe 6-7 ianuarie a.c. mergea spre Lehliu cu vreo 60 la ora pe o ceata deasa si vbea cu amicii din masina de cazul cand i-ar aparea in fata un diliu, mergand pe contrasens cu 100 la ora! Dupa 2-3 min- HOP DILIUL IN FATA!!!!! Si nu vedeai la 10 m! A tras dreapta si a iesit in camp- noroc ca a nimerit o bucata de drum liber, ca trecuse doar freza pe acolo si in general aveai 2-3 m de zapada si-n stanga,si-n dreapta! Noroc cu...Dumnezeu! Altfel...
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

asa am patit eu cu vechea masina... venea spre mine un tir de ala rusesc, cu tabla ca de tanc, drum pe o singura banda, cu grilaj si pe o parte si pe alta, deci nu aveam unde ma duce, si omu` venea pe contrasens... noroc ca aveam un claxon ca o alarma si am sunat din el non-stop, ca mai avea 10 metri si ma facea carne de tun...
              apoi au mai trecut prin fata masinii mele, la cativa metri, un card de caprioare, vreo 6, topaind! a fost frumos!

Comment

parca vorbiti de cosmaruri la ultimele relatari...
                If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Originally posted by huzzy1981 View Post
                  Salut. Am facut acest thread pentru ca am gasit o poza care e mai deosebita si ma gandeam ca poate aveti si voi poze cu masina, asa, mai altfel... Am facut o poza la 18:04, cand aveam 1840 de km la bord!
                  Daca nu e OK, se sterge, no problem!
                  dar ai stat mult la panda

Comment

Originally posted by petroman View Post
                    dar ai stat mult la panda

chiar nu am pandit, a fost o simpla coincidenta... si a durat un pic pana am facut poza, ca mergeam aproape cu aceleleasi date, adica 18:00, 1800 km, 18:01, 1801 km si tot asa si m-am hotarat!

Comment

cea mai tare faza pe bulevardu tomis cand au facut taburile stanga dar au facut stanga pe contrasens

sigpic

Comment

Nu stiu daca sunt ciudate (poate ceva "artistice") dar sunt reale cu al meu Logan si prelucrata este doar din contrast cea cu fata din lateral, iar ultima ar trebui sa se miste dar nu stiu daca va merge la voi.
                        Img.(3)3.jpg LodanFlash1.jpg Picture 037.jpg Picture 039.jpg smile.gif

Comment

sa va spun si yo o zi nasoala de a mea: Era vara trecuta m-am ma duceam Din bucuresti pana in teleorman pe drum in bucuresti zona vitan cand sa fac stanga de pe vitan pe mareseti apare un vitezoman se sterge de mine opreste ala in vro 40 de m . cobor jos ma uit la masina mea aveam pe coltu aripi de la far o dugulitza de un cm nu se observa deloc , el amandoua usile si aripa spate infundate si zgariate destul de rau..., asa ies din bucuresti pe soseaua alexandriei intru in depasire la un vw duba model vechi in momentu cand ajung in dreptu lui i sare roata si intru direct in ea mi-a spart bara numaru facut praf , zgariat capota si rupta incuietoarea aia, si un far ciobit , si lu unu de pe contrasesn care abia iesise din spalatorie ia crapat geamu cu un lonjeron . Mergem inapoi in bucuresti pe la parcu carol pe undeva stau vro 3-4 ore si pe acolo , imi pun nr in geam si plec mai departe spre teleorman , pe undeva pe la satele aveam vro 110 km/h apare o pisica dintr-un santz mergeand ca melcu am incercat so feresc drumu santz stang santza dreapta am luato direct pe roata. Ce o fi fost in ziua aia nustiu numai belele....
                          : Sofer5: : Surf:

Comment

eu am patito asta vara cu dacia veche eram super obosit nedormit de vreo 48 de ore era o canicula insuportabila... mergeam pe banda 1 si la un moment am avut impresia ca mia taiat unu fata am franat brusc si am tras dreapta si mam infipt in niste boscheti usor... deci nu conduceti obositi

sigpic

Comment

Am si eu una la fel de freaky) Viteza conteaza mai putin
                              Attached Files
                              Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google