Sal pt toti. O mica intrebare am si eu, pentru ca deja sunt curios si veti vedea de ce. Am luat masina de la dealer-ul Simpotrans, cu reducere de 600 de euro pentru motoarele de 1.6 8V, culorile disponibile pentru aceasta oferta fiind alb, si albastru marin (desi mi s-a parut EXTREM de ciudat). OK, am luat-o alba, masinuta fiind un Ambition. Intrebarea ce inseamna refuzare la export, si care ar fi motivele, vine imediat, datorita faptului ca numai belele am avut cu ea (sunt destule thread-uri deschise de mine cu aceste probleme), faptul ca a fost la reducere, si cel mai suspect, ca erau disponibile doar 2 culori la oferta, ambele nemetalizate. Credeti ca exista posibilitatea ca aceste masini sa fie refuzate la export din cauza eventualelor defectiuni stiute de acest concesionar, care totusi le-a comercializat???Sau ar avea legatura aceasta reducere, culorile comercializate, cu aceste defectiuni?? Chiar sunt curios.
Ce inseamna REFUZARE LA EXPORT??
Collapse
X
-
Pai, hai sa le enumar....: avariile s-au stricat, acum sunt in asteptarea unui buton de la fabrica; mocheta s-a desprins de sub chedere, stergatoarele muci, mi-a cazut un surub de plastic de nu stiu unde, am avut o problema cu OBD-ul (diagnostic service, rateu combustiv nedistructiv, piston 3), recent, imi scartaia volanu, diagnostic si rezolvare "curatare pipa bieleta dreapta", cica era mizerie, dar cum a ajuns mizeria acolo??? nu ar fi o protectie, ceva???; rugina in jurul butucelor usii....destule, nu?Last edited by crististreulea; 10 February 2008, 13:27.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
sincer !! CAM DESTULE
nu stiu, nu iti pot da un raspuns exact, dar daca tot ai folosit grupul de cuvinte "refuzat la export" rezulta faptul ca, nu degiaba a fost refuzata la export
mane ce pot sa iti spun eu, nu ma pricep asa bine , aici cred ca cel ma ibine siar da cu parerea celebrul "andrei"
eu iti doresc multa bafta sa iti rezolvi problemele cu ea si sa te poti bucura de ea linistitLast edited by crististreulea; 10 February 2008, 13:27.
Comment
-
Mersi mult Razvan, si tu la fel. Eu nu stiu daca a fost refuzata sau nu la export, doar m-a traznit aceasta idee, dupa ce am vazut pe acest forum ca se poate asa ceva, mai ales din cauza tuturor motivelor enumerate in primul post....
Acum saracuta nu mai are probleme, astept sa imi vina butonelul de avarii, si e ca noua.....insa stau si ma gandesc la aceste lucruri....Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
mersi de intentie, insa esti din Piatra-Neamt.....dar nu-i nimica, daca e sa ajung iar in service, te sun, dau telu pe speaker, si ii iei la amenintariLast edited by crististreulea; 10 February 2008, 13:28.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
De la mine ai auzit termenul asta si inseamna ca o masina ori nu mai este ceruta de clientul/dealerul din strainatate, ori comanda nu e conforma cu ce a cerut clientul.
Daca imi pui o poza cu eticheta dintre usile din dreapta pot sa-ti zic daca e refuzata la export.
Comment
-
Depinde de defect, dar se poate sa fie refuzat si tot lotul, oricum pentru ei nu e o problema, ca le baga la noi, le duc pe stoc la diferiti dealeri si acolo stau pana le ia cineva.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostDe la mine ai auzit termenul asta si inseamna ca o masina ori nu mai este ceruta de clientul/dealerul din strainatate, ori comanda nu e conforma cu ce a cerut clientul.
Daca imi pui o poza cu eticheta dintre usile din dreapta pot sa-ti zic daca e refuzata la export.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Da, aia e eticheta.
Comment
Comment