Am o pisica(e a mamei mele) o cheama ZuZa(nu ma intrebati) si 3 broaste testoase.
Animalele noastre
Collapse
X
-
am pesti, 3 caras, 2 ventuze, un melc, 4 sanitari, ceva sanitar monstru si urit si o planta la care-i pling de mila, o nenorocesc astia.
unii imi stiu deja cateii, asta in caz ca nu stiai
pisici nu, ca n-am cum. ciini le folosesc pe post de guma de mestecat, cum isi pierde gustul, nu le mai trebeLast edited by crististreulea; 12 February 2008, 23:31.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by CT-24-ALX View Post@D-FENS: Hamster am vrut sa imi iau si eu, dar am auzit ca miroase urat. Este adevarat?
Eu sunt la al 2-lea hamster,de dragul lui ala mic al meu,eu nu ma omor dupa ei...prefer pisicile.Cele care le-am vazut aici imi plac mult.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
si io am o pisicuta birmaneza o cheama Pusi si are vreo 5 anisori si doarme cat poate de mult, e foarte nasol daca o deranjezi...sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
In seara asta m-am pus si m-am tinut de promisiune adica i-am cumparat o broscuta asupritoarei mele. Sper sa nu fie chiar asa de greu de intretinut cum mi-a spus iooon_cug . I-am luat-o ca si cadou de Valentine`s day. :PAttached FilesIn tara momentan.
Comment
-
animalutele mele:
am 6 perusi si un acvariu cu 2carasei,3gupy si un sanitar;am poze numai cu perusii,deocamdata-am sa pun si cu acvariul mai tarziu:
Comment
-
Originally posted by RADU_LYN View PostEu i-am luat iubitei mele un acvariu...nu e mare are 10 L dar e deajuns pentru ea...deocamdata nu i-am luat dacat 4 guppy...oricum e frumos tareAttached Files
Comment
-
Hai sa va prezint si eu animalul meu,mai bine zis motanul meu!
Il cheama Max,are 3 ani si doarme de nu mai poate,doarme pe unde apuca),si e foarte jucaus!sigpic
Comment
-
Sa pun si eu niste poze cu motanu meu e un birmanez de 7 ani si bautor de cafeaBart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
Comment
Comment