Si eu am acvariu . Am avut un birmanez, Alex il chema, a murit saracul de insuficienta renala si hepatita facute concomitent si nu a rezistat medicatiei. Dupa el nu am mai putut sa-mi iau alt pisoi dar mi-am dezvoltat o pasiune mai veche - acvaristica.
Animalele noastre
Collapse
X
-
-
Ea e fetita mea, Lara, Husky-ul meu Siberian. A facut un anisor luna asta si e o nebuna rasfatata si super-energica. E scumpetea mea.
Pisicuta e acum printre ingerasi... A murit la doar 6 luni din "bunavointa" vecinilor si din cauza ca "accidentul" a cam stricat planurile veterinarului. Avea si ea ceva stramosi printre Albastri de Rusia. Jucausa foc, iubareata si "pe sistem turbo" )... O s-o am mereu in suflet.
Am mai avut 2 pisici, una maidaneza cu niste ochi incredibili care e mare acum si care e la bunicii mei, si o Albastra de Rusia, cu o blana superba, tinuta extraordinara si hiperenergica (nu am poze cu ea). Am mai avut si un porcusor de Guineea, pe care l-am dat cand a venit Lara.
Sper sa va placa!Attached Files- Bla 001.JPG (37.7 KB, 146 views)
- Bla 195.JPG (103.2 KB, 128 views)
- DSC00004.JPG (81.4 KB, 50 views)
- Blaaa 144.JPG (86.6 KB, 40 views)
- DSC_3474.JPG (86.1 KB, 42 views)
- DSC_3489.JPG (52.2 KB, 40 views)
- DSC_3495.JPG (65.6 KB, 29 views)
- Lara 002.JPG (69.9 KB, 30 views)
- Lara 021.jpg (73.0 KB, 45 views)
- Lara 022.jpg (84.8 KB, 48 views)
- DSC00858.JPG (373.3 KB, 42 views)
- DSC00859.JPG (367.8 KB, 27 views)
- DSC00895.JPG (325.0 KB, 22 views)
- DSC01085.JPG (367.9 KB, 24 views)
- DSC01113.JPG (427.3 KB, 19 views)
- DSC01028.JPG (364.0 KB, 11 views)
- DSC01069.JPG (356.8 KB, 19 views)
- DSC01031.JPG (260.7 KB, 12 views)
- DSC01714.JPG (354.7 KB, 21 views)
- DSC_2988.JPG (2.07 MB, 24 views)
- Blaaa 723.JPG (2.06 MB, 19 views)
- DSC01683.JPG (435.4 KB, 29 views)
Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Comment
-
asta e matza mea!are 14 ani!!!e o purisanca,ce sa zic....Attached Files"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
-
@Rebe:
exista cineva care protesteaza la mine in familie in legatura cu faptul ca Lara este inchisa in padoc.
Ei se numesc Ina si Ice, sunt fiica (10 ani) si tata (12 ani),si va saluta pe toti.
As fi vrut foarte mult sa va poata saluta si Foggy mama Inei, care este in poza separata, dar ea nu mai este printre noi din decembrie.
Comment
-
nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!
Comment
-
detail, Lara nu sta tot timpul inchisa in padoc. Dar e foarte rasfatata si neastamparata si trebuie din cand in cand sa mai stea si inchisa. Sare pe oricine intra in curte din dorintea de-a se juca, are o dorinta nebuna de a redecora curtea si nici nu se pune problema sa poti pune ceva comestibil pe masa fara sa fie si ea din 2 miscari acolo. Si, sincer, decat sa incerc s-o schimb, mai bine o inchid cand suntem la un pahar p-afara sau cand sunt rufele la uscat. O iubesc asa nebuna cum e.Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.
Comment
-
Haaha,ce thread-uri pot apare!Acum mai am doar o corcitura de pechinez cu maidanez si-l cheama Curaj si sta la el in cusca legat cu lantul lui nou si cu zgarda lui noua.Hahaha -ul este entru cei cu cate un animalut acolo,si ma gandeam ca daca exista thread-ul asta acum vreo sapte-opt ani,trebuia sa bag poze cu toate animalele mele?Cateva scroafe de prasila cu purceii lor,vreo treij'da oi,un cal,plus cainii de rigoare!Si...pasarile de curte intra la categoria animale sau exista ceva separat pentru ele?
Comment
-
Originally posted by bbogdan View PostHaaha,ce thread-uri pot apare!Acum mai am doar o corcitura de pechinez cu maidanez si-l cheama Curaj si sta la el in cusca legat cu lantul lui nou si cu zgarda lui noua.Hahaha -ul este entru cei cu cate un animalut acolo,si ma gandeam ca daca exista thread-ul asta acum vreo sapte-opt ani,trebuia sa bag poze cu toate animalele mele?Cateva scroafe de prasila cu purceii lor,vreo treij'da oi,un cal,plus cainii de rigoare!Si...pasarile de curte intra la categoria animale sau exista ceva separat pentru ele?Attached Filessigpic
Comment
Comment