If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hai sa fie si ceva de bine despre animalutele noastre!
Eu am un caine, pe care il cheama Bubu, este basset-hound, 2,5 ani si este super nazdravan. Mai am si un motan, pe care il cheama Mishu, este birmanez de padure si are 1 an.
Hai sa fie si ceva de bine despre animalutele noastre!
Eu am un caine, pe care il cheama Bubu, este basset-hound, 2,5 ani si este super nazdravan. Mai am si un motan, pe care il cheama Mishu, este birmanez de padure si are 1 an.
Uitati si 2 poze cu cainele.
Ce tare e. Frumos, sa ai grija de el. Am avut si eu un cutu, un lup, care insa a dat ortu popii.....de batranete
nu mai cita postul anterior. considera-l un avertisment
4 perusi care sunt ai logodnicei si pestisori care sunt ai mei, sunt pasionat de acvaristica de cand eram mic.
Am avut mai multe animale de casa si de pe langa casa cand eram mic ... pisica, broscute testoase, salamandra, pui de gaina si de rata(astia pana cresteau putin si apoi la tara cu ei),iepure ...
sigpic
Golanca...gri-platinata...16v...105...:D---concluzie--- ma simt bine in masinuta mea:)
misto cutu....eu am o broscuta testoasa...care o tin la prietena mea...(e greu de intretinut )
Pe mine ma bate gandul sa iau o broscuta testoasa si sa i-o dau prietenei mele sa aiba grija de ea. Am asta in cap de mai demult. De ce spui ca e asa de greu de intretinut? Ca sa stiu la ce sa ma astept. Mersi.
Pe mine ma bate gandul sa iau o broscuta testoasa si sa i-o dau prietenei mele sa aiba grija de ea. Am asta in cap de mai demult. De ce spui ca e asa de greu de intretinut? Ca sa stiu la ce sa ma astept. Mersi.
si eu aceeasi miscare am facut...i-am cumparat-o prietenei mele...
iti trebuie timp....daca ai bol mic cum am eu..se vede in poza trebuie sa ii schimbi apa zilnic...daca ai un acvariu mai mare cel mult o saptamana...asta in cazul in care ai fel de fel de "scoici" de purificat apa si "motorase" de fac bule pe acolo...ca daca nu o sa arate naspa...plus ca acvariul trebuie spalat bine se depune un fel de mucus pe el si da ca nu il speli bine cand pui apa curata se face la loc.......si inca ceva daca o lasi pe uscat noaptea...ceea ce e recomandat sa faci din cand in cand zgaraie vasul de iti vine sa o arunci pe geam...asta se intampla dimineata pe la 6-30 a mea asa face mereu la ora asta cel tarziu 7 se4 trezeste si incepe sa umble..deci e greu....
Eu prefer pisicile...negre cu ochi verzi si bineinteles cifra 13,care este favorita mea.
Acum am(mai bine zis pustiul meu)2 perusi si un hamster.Ii tin la ai mei.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment