Animalele mele: 2 catelusi un Ciobanesc German si un Pittbull-Terrier
Animalele noastre
Collapse
X
-
-
Am avut pesti de doua ori- o data cand asta mica era si mai mica, dar s-a plictisit de ei si aia care nu murisera, i-am dat spre adoptie. Pe urma, anul trecut, o colega de-a sotiei a plecat 6 luni sa lucre in Italia si a lasat acvariul la noi... Ce sa zic? Vreo 4 bucati au murit in cateva zile, probabil nu le pria aerul de la noi...Alti vreo 6 au decedat pe parcurs...Cel mai haios a fost unul pe care l-am gasit uscat intre pernele canapelei...A iesit noaptea sa se plimbe, saracul, si a ratacit drumul...Cand a venit fata sa ii ia inapoi mai erau cativa...Asa ca deocamdata nu mai am decat niscai tzantzari si vreo 2 gandaci de bucatarie, care inca n-au respirat Raid...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Uitasem fratilor...M-am luat cu pestii si am uitat de cainele alcoolic. Am un amic care are un alt amic pasionat de caini...Si ala a avut un caine, caniche parca, care a murit de ...ciroza! Ii dadea si el nitica bere in fiecare zi, pana l-a trecut pe bietul catel in lumea necuvantatoarelor...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Si cateva poze cu catelusa mea *(MIKA)
Tocmai facea revizia atuncea......sigpic
Comment
-
Am si eu o matza birmaneza care in afar de dormit si mancat nu face nimicAttached Files
Comment
-
Dai la go advanced si manage atachments...
Pun si eu o poza cu vacuta mea uneori ii mai zic parasuta sau tiganga de fapt e o catea cocker springer de vreo 8anisori vechime...Attached Files
sigpic
Comment
-
O maidaneza de cartier. Cred ca o s-o duc la tara.Attached Filesnumar secundele
Comment
-
Iar acesta este Casio.Cred ca v-ati obisnuit cu el si cu faptul ca v-am stresat atata sa-l votati...
A doua imagine surprinde una din pozitiile lui de dormit...
Comment
Comment