mah, tu tot timpul esti comentator ? in principiu nu e vorba de hotarare, clar aleg femeile, dar inca nu au ajuns un hobby
Hobbies
Collapse
X
-
Originally posted by SoNyKeL View Postauziti ma daca nu facei topic cu pool... nu ma apuc de tras fiare ce atata slabit ce vrei sa ma sufle vantu de pe strada...
eu ca passiuni am multe si nici una bine dezvoltat: electronica , acvaristica , fotografie(am un canon s3is powershot) , masinile (driftingu) si cam atat1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
1. Aviatia
2. Masinile
3. Restul.... Imi place foarte mult sa ma plimb cu bicicleta, sa pescuiesc, sa ascult muzica, sa vad filmele la cinema, sa colectionez machete de avioane si masini, sa merg in excursii, drumetii etc etc....si mai nou, recunosc, LoganClub. Adevarul e ca LoganClub e ca un fel de "viciu" de care am devenit dependent fara sa vreauI don't drive fast...I fly low !!!
Comment
-
Originally posted by SoNyKeL View Posteu ca passiuni am multe si nici una bine dezvoltat: electronica , acvaristica , fotografie(am un canon s3is powershot) , masinile (driftingu) si cam atat
si ca sa fiu ontopic, calculatoarele, de ceva timp masinile, forumul.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Daca timpul mi-ar permite si fireste,finantele,hobby-urile personale s-ar diversifica mult. Ceea ce i-mi permit sunt fotografia de orice fel(portrete,peisaje,macro,instantanee de moment,etc),filmarile video(amintiri nepretuite peste ani),bibilirea obsedanta a masinilor,maruntisuri casnice si internet,unde aloc peste jumatate din timp frunzarind Logan Club.
Comment
-
Golan,filme,plimbari,www.Loganclub.Ro , mess, somn, lene in general )Last edited by Tudor; 17 September 2008, 21:42." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Salut! Aveti dreptate: 1-Forumul LoganClub da dependenta! 2-Femeile sunt un hobby pana la batranete (da Doamne cat mai tarzie!), 3-altele-pescuit, filme, muzica-in special BZN, Goombay Dance Band si ABBA...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Eu unul nu-s dependet de ele,pt ca daca as fi dependent as fi ori la 4 metri sub pamant ori la balamuc...Ca stiu ce le duce capu` pe majoritatea...Intr-adevar vorba aia este adevarata: nu poti trai cu femeile, dar nici fara ele !" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment