Hobbies

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mah, tu tot timpul esti comentator ? in principiu nu e vorba de hotarare, clar aleg femeile, dar inca nu au ajuns un hobby
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Garajul meu e pasiunea mea! mereu gasesc ceva de creeat sau de reperet...+plimbarile aiurea!

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
        auziti ma daca nu facei topic cu pool... nu ma apuc de tras fiare ce atata slabit ce vrei sa ma sufle vantu de pe strada...
        eu ca passiuni am multe si nici una bine dezvoltat: electronica , acvaristica , fotografie(am un canon s3is powershot) , masinile (driftingu) si cam atat
        man, trasul de fiare nu insemana slabit! ATENTIE!!! ineamna eliminarea (pe cat posibil) a stratului de grasime si adaugarea de masa musculara! doar nu esti femeie sa vrei sa ai talie, ce naiba! eu am acu` 97 de kg, deci sigur iti zic ca nu e "regim de slabire"!
        1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

pasiunea mea cea mai mare pot sa zic ca sunt masinile,apoi calculatoarele,pescuitul,filmele si cam atat.

Comment

1. Aviatia
            2. Masinile
            3. Restul.... Imi place foarte mult sa ma plimb cu bicicleta, sa pescuiesc, sa ascult muzica, sa vad filmele la cinema, sa colectionez machete de avioane si masini, sa merg in excursii, drumetii etc etc....si mai nou, recunosc, LoganClub. Adevarul e ca LoganClub e ca un fel de "viciu" de care am devenit dependent fara sa vreau
            I don't drive fast...I fly low !!!

Comment

pai femeile nu mai trebuie mentionate .. ma gandesc ca apr fiecaruia i plac ..;))
              Its just a car ...

Comment

Cred ca cel mai mare hobby al meu in prezent a ajuns somnul (ala de 10-12 ore ), dar nu prea am timp sa-l practic asa de mult cum as vrea eu.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                  eu ca passiuni am multe si nici una bine dezvoltat: electronica , acvaristica , fotografie(am un canon s3is powershot) , masinile (driftingu) si cam atat
                  completez eu restul: spamer, evident a uitat de loganclub, diverse dulciuri

si ca sa fiu ontopic, calculatoarele, de ceva timp masinile, forumul.
                  Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Daca timpul mi-ar permite si fireste,finantele,hobby-urile personale s-ar diversifica mult. Ceea ce i-mi permit sunt fotografia de orice fel(portrete,peisaje,macro,instantanee de moment,etc),filmarile video(amintiri nepretuite peste ani),bibilirea obsedanta a masinilor,maruntisuri casnice si internet,unde aloc peste jumatate din timp frunzarind Logan Club.

Comment

La mine un hobbie inrait este ciclismul si femeile
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Golan,filme,plimbari,www.Loganclub.Ro , mess, somn, lene in general )
                        Last edited by Tudor; 17 September 2008, 21:42.
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Salut! Aveti dreptate: 1-Forumul LoganClub da dependenta! 2-Femeile sunt un hobby pana la batranete (da Doamne cat mai tarzie!), 3-altele-pescuit, filme, muzica-in special BZN, Goombay Dance Band si ABBA...
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Domnu` gusi...Cum zicea si radu..Femeile se subinteleg )
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Da, dar putini recunosc si dependenta de ele...
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Eu unul nu-s dependet de ele,pt ca daca as fi dependent as fi ori la 4 metri sub pamant ori la balamuc...Ca stiu ce le duce capu` pe majoritatea...Intr-adevar vorba aia este adevarata: nu poti trai cu femeile, dar nici fara ele !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google