Top Gear vs. Fifth Gear

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Top Gear. Fith gear nu are acelasi farmec, de fapt nu are farmec deloc.
    Loganul Meu !

Comment

Fifht gear, nu de alta dar nu am urmarit Top gear.
      Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Deci Top Gear care este , Tiff Needell a fost in echipa celor de la Top Gear, cel putin in primul sezon. Iar numele de Fifth Gear este putin cam limitat, pt ca exista masini si cu 6 sau 7 viteze .
        Last edited by lau_swat; 19 August 2008, 16:35.
        No, apoi blana
        Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
        ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

Top gear imi place mai mult.
          Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Am votat Fifth Gear pentru ca mi se pare mai misto decat Top Gear.......
            sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

TOP GEAR!!imi place la nebunie.Rad de fiecare data ) f tare ... In plus stig..Mama...Ala e teroare..Mai ales cand a prezentat`o si pe nevasta-sa,,,si aia tot cu casca )))))sau cand aveau nevoie baietii de o informatie importanta de la stig....Si..Stiti cum e el...Tace saracu` )) ...Si in privinta masinilor gasesti cele mai fain msini..Fac teste pt fiecare masini...Avantaje,dezavantaje...Daca ar tine mai mult emisiunea...Ca astia rapid dau reclama asta e...Oricum top gear cea mai tare emisiune.

Originally posted by Alex21 View Post
              Stie cineva care-i episodul in care nebunii se joaca cu 3 masini si le distrug..Pun apa in ele..O i au pe scari cu masinile ?
              era un citroen galben parca in reclama pe antena 3, dar in pacate am uitat de emisiune.
              da a fost super...A castigat citroen-ul lu` capitanu` viteza mica ) nuj nr episoduluii...Dar oricum super )

ai 10 min la dispozitie sa folosesti butonul "edit"
              Last edited by darksid3; 30 August 2008, 11:47. Reason: post consecutiv
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by crististreulea View Post
                tot la top gear il au pe Stig, cine este Stig? nimeni nu stie si nu vorbesc despre el in detalii.
                io am auzit in ultima vreme k e m.schumacher

Comment

mie imi plac amandoua....dar Top Gear e mai amuzanta
                  asa ca votez pentru Top Gear!

Comment

Fifth Gear nu se mai "fabrica". Se mai difuzeaza ce-a mai ramas. Cam atat.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Am votat Fifth Gear pentru ca este o emisiune mult mai serioasa.Pe aia de la Top Gear nu ii mai suport de cand au facut emisiunea aia in Romania in care ne-au facut de tot rahatul,frate tocmai prin satul ala de rromi puteau ajunge pe transfagarasan? ...si multe alte faze care au fost in emisiunea aia.

Comment

top gear clar au cele mai tari masini....si cea mai misto emisiune a fost cand au venit in romania....si au zis ca diferenta sociala ca la noi nu au mai vazut....prima oara au fost dezamagiti de drumurile proaste si saracie si carute si vaci....apoi au ramas uimiti cand au trecut pe langa LEX unde au vazut toate minunatiile de masini iar apoi au ramas impresionati de transfagarasan pe care l-au considerat "amazing";))
                        filumetul: http://www.youtube.com/watch?v=PegnSBXfYbc

nu mai scrie mirc/mess!
                        Last edited by Seba; 14 January 2010, 11:08.

Comment

Magari si astia de le Top Gear...Nu puteau sa treaca si ei prin Pipera,Corbeanca,Snagov,Paradisul Verde,,,,Sau sa fi mai trecut si prin Dorobanti pe la cafenelele de acolo ca sa vada super masini de lux parcate pe trotuare ca mustele pe c....t...Ce sa zic ,au fost magari rau de tot cu faza aia cu satul de rromi,pe cand noi avem atatea ansambluri rezidentiale in tara.
                          Despre Fifth Gear am observat si eu ca astia de la Discovery dau reluari la greu,iar unele episoade sunt atat de vechi si de des difuzate incat nu mai prezinta interes nici pt mine emisiunea,adica nimic nou la ei.

Comment

si eu am votat Top Gear pentru ca sunt mai haiosi si au prezentat loganul,au venit in romanica!

Comment

eu nu pot vota....ambele imi plac la nebunie...
                              zilnic ma uit pe net la iei.
                              ambele echipe sunt super..
                              la fifth gear e Tiff care e un pilot super si mai e si gagica aia.
                              la top gear e Clarkson care e super haios.
                              Eu nu votez...nu am cum.
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Top Gear e gen sueta amuzanta, dar de multe ori testele si comparatiile lor sunt trase de par de dragul hazului si concluziile lor preconcepute - fie din interes, fie pentru ca "asa vrea muschiul lui Clarkson". Imi place, dar si mai mult imi place Fifth Gear - chiar daca nu au neaparat charisma lui Clarkson, par mult mai meseriasi (inclusiv fata) si parerile lor par mai de bun simt, mai putin influentate de interese.
                                As fi curios sa vad primele episoade din Top Gear, pentru ca am impresia ca lui Clarkson i-ar prinde bine un dus rece, sa-l mai aduca un pic cu picioarele pe pamant, imi da impresia ca de la un punct si-a luat-o in cap prea tare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google