Top Gear vs. Fifth Gear

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Votat top gear ca imi place showul, dar ma uit si la fifth gear cu placere. Vad ca nu doar eu apreciez prezenta feminina la fifth gear.

Comment

Votat Top gear pentru ca imi place show-ul. Si nici Fifth Gear nu este departe, numai ca ei sunt mai obiectivi, cu teste despre masini. Insa majoritatii spectatorilor ii place show-ul, in general, si din aceasta cauza la tv vedem mai mult scandal de dragul scandalului, pentru ca face rating. In legatura cu laudele pe care le aducea Clarkson marcii Ford, a declarat si el, destul de deschis de ce o face. Era mai ales in perioada cand isi comandase GT40, si spera sa-i vina mai repede. Eu am tras de pe net cam toata seria Top Gear. Intr-un episod dupa cel in care lauda Ford-ul, a recunoscut ca nu e masina la care se astepta.. A avut tot felul de probleme cu ea.. A ras si de Morganul lui Hammond (piticul). Dar cand a inceput sa rada piticul de el, a tacut. In timpul in care Clarkson a asteptat GT40-ul, a avut timp sa creasca si lemnul din care e facut sasiul de pe Morgan, si in plus, nu s-a stricat in mai putin de 6 luni... Si intr-un editorial dat si in revista Top Gear de la noi, a laudat show-ul celor de la Fifth Gear, cu o mentiune pentru Vicky Butler-Henderson (gagica de la acestia). Jos palaria pentru amandoua emisiunile. Din pacate insa, amandoua sunt reluate de prea multe ori, incat de multe ori sarim peste ele, si nu mai urmarim cand mai dau si episoade noi. Noroc cu internetul in acest caz. Noroc bun.

Comment

Originally posted by lepi_liv View Post
        [snip] ... Hammond (piticul). ...[snip]
        adica vrei sa spui hamsterul

Comment

Da, asa e. Uitasem pentru moment cum il cheama sau i se spune.

Comment

este adevarat ca aceste doua emisiuni au acelasi patron,respectriv sotul tipei blonde de la 5 gear??

Comment

Fifth Gear was first broadcast in 2002 as a continuation of the original incarnation of the BBC show Top Gear, which was cancelled in 2001 due to low ratings. Five originally wanted to carry on using the Top Gear name, but the BBC refused. Several of Top Gear's ex-presenters, including Quentin Willson, Tiff Needell and Vicki Butler-Henderson were hired by Five to present Fifth Gear.[1][2]
              In October 2009, the Mail Online reported that the show would end due to declining audience figures. Fifth Gear's cancellation was also mentioned on rival programme Top Gear in a show first broadcast in November 2009.

in schimb Top Gear e produs de BBC, pe cand Fifth Gear e produs de compania North One.

Comment

ok,am inteles,mersi frumos!

Comment

top gear rulezzz ! ! ! Nu se compara, mult mai exacti, mai multe detali despre masini si mult mai haiosi.
                  sigpic
                  The MVP

Comment

Eu prefer Fifth Gear , imi place mai mult sa aflu pareri/detalii cat mai obiective , nu doar aberatiile unor oameni plictisiti .

Comment

Acu sa terminat Top Ger pe Antena 3 si misteriosul STIG si-a dezvaluit indentitatea!
                      Cine credeti ca era...................???
                      Nimeni altul decat Michael Schumacher.
                      A fost tare episodul asta cu intrecerea celor 3 cu trenul,motocicleta si acel jaguar toate fiind din 1946 si trebuiau sa ajunga din A in B cat mai repede!

Comment

A fost doar show...nu aveau ei bani sa-l plateasca pe Schumy sa le conduca masinile
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Și la final, pe generic, Schumi a apărut ca „special guest”.
                          Greu de votat, fiindcă fiecare emisiune se adresează unei anumite dispoziții. 5-th gear prezintă chestii mai practice, cu care te întâlnești mai des. Am învățat mai multe din 5-th gear, dar m-am distrat mai tare la TopGear.
                          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

A fost tare finalul cand au aratat plecarea ratata a lui Sumi si i sa oprit motorul,a zapacit vitezele,a luato pe aratura si apoi era sa loveasca acel cameraman dar camera io facuse praf.
                            Acu daca a fost sau nu el Stig stiu numai cei de la Top Gear.

Comment

VOTAT Top Gear (imi place UMORU' + ca au fost in Romania si au vorbit despre Logan, pe langa umor mai ai si ceva de aflat). urmaresc si 5th Gear, e mai interesant, ai ceva mai multe de aflat de la ei. Imi place de Jason Plato (oricum Plato, nu stiu sigur daca Jason) si plus ca ei sunt mai seriosi !
                              My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

sunt fan Top Gear, se merita vazut!
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google