Noi Inconstienti Pe Marginea Drumului

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Deci..nu mai faceti pe "haiducii"!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

forte bine ai facut ca nu ai oprit.asa am patit si eu in drum spre craiova ,erau niste tigani pe marginea drumului, aveau chef de scandal dar nu am oprit.mai bine evitati,e mai bine zic eu

Comment

Da.... cred ca intentia lor era sa ma faca sa opresc...

Comment

in seara asta unu statea rupt de beat in mijlocu drumului la ocazie
          oricum am zis ca trebuie sa-mi cumpar un pistol , macar cu bile dealea de sare sau cauciuc
          Its just a car ...

Comment

"este" multi cretini pe soselele din romania,pe linga soselele din romania,dar si multi talhari,daca totul s-a terminat cu bine atunci e bine,din punctul meu vedere e bine ca nu ai oprit
            sigpic
            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

intr-o comuna de langa roman ,sabaoani,in care majoritatea sunt ciangai sau cum se mai numesc ei,exista obiceiuri strasnice.sticle de bere asezate pe mijlocul drumului.se gaseau si cutii de carton in care erau puse cate o caramida ,un bca sau cate un bolovan de cateva kilograme.eu am avut un magazin in satul asta din 2001 pana in 2004 si treaba asta era in zilele de vineri,sambata si duminica.se intampla cand mergea junimea la sarboteca sau ce aveau ei pe acolo.chestiile astea se intamplau chiar pe drumurile principale ale comunei.
              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

eu am vazut la cineva la vatra dornei un baston "electric" ... de ala mi-as lua .. pistolul cu bile e slabut .. comparativ cu un potential de cateva mii de voltii

bine ca nu ai oprit.

am auzit de o chestie identica intamplata de un tirist intr-o padure din bulgaria, cu ceva ani in urma dar era vopsea nu apa.. ala s-a distrat conducand 30 km cu capul afara pe geamul de la usa..
                Last edited by Bogdan20cj; 14 August 2010, 08:26.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google