cu woffer de masina am un prieten care a facut asa si mie nu mi se pare prea ok.. a dat 250 lei pe wofer sii n-are iesire pt woffer si ca sa schimbe il costa mult ( vreo 20 mil ) , are focus din 2008 concluzia sa nu iti iei wofer pt masina sa pui in casa
Ce Sistem Audio 5.1 Sa Aleg?
Collapse
X
-
Originally posted by Mishu View Postpana la urma nu am mai luat logitech
mi s-a oferit sa iau un genius sw5005 la un pret foarte bunasa ca l-am luat
PS:chiar daca multa lume se plange de sistemu` asta......e foarte bunchiar sunt f.multumit de el
Sigurante fuzibile sa ai de rezerva,se cam duc la cateva luni daca tragi tare pe subwoofer.
Comment
-
pot sa spun ca sunt prea prea multumit de acest sistem(genius sw5005)il am de cateva luni si merge de n-ai treaba...normal ca merge pe o placa creative
mentionez ca zilnic merge 3-4 ore la volum 3/4...e perfect
il recomand cu cea mai mare placere....foarte bun
PS: si in masina isi face treaba de minune(doar subwooferul )
Comment
-
ce va place la 5.1, subwooferul !? sa ascultati asa o baraiala continua, un bass fals mixat din 4 canale, amplificat pana in limitare si trimis intr-un difuzor cu o caracteristica de redare indoielnica? un sistem quadro da fum ca si calitate la aproape orice 5.1 vreti voi. drept e ca n-are subwoofer, dar redarea are un bass natural, placut, nu o distorsiune de zgomote la nivelul inferior al benzii audio receptate de om...sau nu mai e la moda sistemul quadro? e fensi (fancy), trendy-flendy, feisan (fashion) sa ai 5.1 !?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
daca sursa (DVD) este in DolbySurround 5.1 sau 7.1 atunci quadro este cu mult depasit.
de vre-o 5 ani folosesc un Philips MMS260 si imi este suficient. (5*4W sinus sateliti+centru si 1*20W sinus woofer)
PS primul pseudoquadro pe care l-am avut a fost un Tesla B73
Ca sonorizare profi m-am jucat cu un sistem PA 2*200 sinus subwoofer; 2*150 woofer; 2*150 medii-joase; 2*150 medii-inalte si 4*200 tweeter si ala clar nu se compara cu nimic din ce poti tine si folosi in apartamentLast edited by dani030669; 3 December 2010, 20:48.sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
eu nu vorbeam de pseudoquadro. chiar si daca sursa e 5.1, poti folosi doar cele 4 canale principale. intr-adevar, 5.1 e mai "spatial" decat 4 boxe, dar ramane subwooferul ala care face brrrrrrrrrrr la fel de lung si de fals indiferent de melodia pe care-o asculti. pune o simfonica pe 5.1 si-o sa te lamuresti ca nu-i nici o diferenta intre bass-ul de la un hip-hop. mergi apoi la opera sau la un concert simfonic si zi-mi daca se aude bass-ul ca la hip-hop pe 5.1Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
sincer in ultimul timp nu am mai ascultat muzica clasica, iar sistemul 5.1 l-am luat pentru filme si sunt multumit de el.
daca vrei cu adevarat un sunet de calitate iei intradevar ceva cu 4 sau 8 incinte egale cu 3 cai decat "junghiurile" pentru calculator/DVD/home cinema, etc.
plus ca pe sistemul PA faci toate reglajele din preamplificator/crossover/amplificare finala si doua oale de 22" in incinta labirint + 2*18" + 2*12" + 4*8" + 8*2 1/2 " folosite fiecare la 10% din putere au distorsiuni neglijabile, numai ca daca iti vin bazdacii ii scoti afara din casa si pe cei din celalalt capat al blocului...sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
Comment