Salutari , asa o avea o intrebare ,defapt mai multe . In dimineata asta m-am trezit cu niste zgarieturi oribile de catre vreun dobitoc care crede ca parcarea ii a luii masa , as vrea sa stiu daca se pot scoate din pasta. Daca nu as primi cu mult drag niste sfaturi sa sa stiu incotro sa o iau si poate si un pret ca sa pot evalua pagauba . Va Multumesc!!
Cum Scap De Zgarieturile Astea??
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by vdmihai View PostCASCO ai?
Sunt adanci zgarieturile?
Stiti ceva despre FIX-it PRO ..e bun de ceva sau doar reclama e de el ? Nu de alta dar pare de vis pentru problema care o am eu!
Comment
-
Nu-ti cumpara fix-it pro.M-am interesat eu,pe un forum,si-au cumparat cativa prieteni,au pus bani la un loc sa fie mai putin de fiecare si le-au ajuns pt fiecare masina si a mers,dar dupa ce le-au spalat au reaparut zgarieturile.Fix it pro e bun pt cei ce vand masini.O cumperi,arata lux,o speli si apoi iti pui mainile in cap.Cumpar volan de Duster
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Postiti zic eu o varinta ieftina.
ia`ti un creion corector pentru culoarea masinii tale .
dupa ce ai mazgalit zgarieturile , da`i o mana de polish , abraziv si pe urma de luciu.If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Si eu am primit cadou o zgarietura zdravana, fara indoit de tabla. Am luat creion in culoarea masinii (albastru marin) de la Auchan. Se vede destul de tare diferenta, daca nu-i tragi un polish. Am luat apoi set de retus de la dealer. Alta viata. Nu se vede diferenta. A, mai ceva: vopselele retus (creioanele astea de prin Auchan, Carrefour) se duc dupa cateva spalari. Ce am luat de la dealer nu se duce (fie pentru ca e aceeasi vopsea, fie pentru ca setul are si lac, cu care dai dupa retusarea cu vopsea).The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
Comment