Am cautat pe forum si nu am gasit nici un thread deschis cu poze cu cel mai frumos logan din orasul nostru!incep eu cu craiova!
Cel Mai Frumos Logan Din Orasul Tau!
Collapse
X
-
si acum daca cineva n-o sa fie de acord cu tine si o sa mai puna alte 5 poze cu logane din craiova care o sa li se para lor mai frumoase ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
pai atunci nu vad rostul threadului , cand nu e ceva hotarat de cineva . E doar o parere de-a ta,impartasita cu noi .Si cum 28 mii de useri , o sa avem 28 mii de pareri cu cea mai frumoasa masina ,probabil fiecare o sa isi puna poze cu masina lui )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
asta-i cea mai faina de la mine din satAttached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
ba asta e a` mai frumoasaAttached FilesIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Comment